ANNANDAGEN

Hade det askalas igår, började kvällen med att se Avatar med karro, om ni inte har sett den så måste ni se den! En av de bästa filmerna jag har sett. Sen åkte jag hem till niklas och drack lite. Mötte sedan robbin och simon på memento, sen gick vi vidare till stadshuset. Är inget vidare fan av stadshuset med jag måste då säga att dom lyckades igår, var nog för att spegelsalen var öppen.
Idag har jag och niklas varit på birsta, det var så mycket folk så man fick i princip trängas vart man än gick, usch. Hittade iaf en fin top som jag tänkte ha på nyår som jag kan visa er lite senare. Sen åkte jag hem för att packa inför vemdalen. Vi åker ju imorgon! Blev så istället för att vi skulle ha åkt upp idag i snöstormen. Det som kommer vara helt underbart är att vi kommer få låna niklas mormor och morfars husvagn där uppe, gratis och ett helt eget boende, istället för att vi skulle ha bott med niklas föräldrar och bror i en husvagn.
Nej nu ska jag illustrera eller något.
Krams.


JOBBIG DAG

Har ni haft en bra julafton? Själv har jag haft en ganska så jobbig dag. Pappa var tvungen att åka upp till akuten vid 2-tiden idag. Han var riktigt uppsvullen i hela ansiktet. Självklart tror jag det värsta jämt och var helt förstörd eftersom han skulle ligga kvar på observation i några timmar, men han fick åka hem vid 7-tiden ikväll efter att svullnaden hade lagt sig efter några kortison tabletter. Läkarna trodde att det var en kraftig allergichock som han har fått av någonting, förmodligen nötter. Riktigt läskigt var det iallafall, jag som är så föräldrakär, jag skulle inte klara av att mista någon av dom.
Men annars så har jag haft en mysig dag. Fått fina presenter också, mestadels bestod av inredningsaker till min nya lägenhet och presentkort på ikea och ett presentkort från niklas på guldfynd, jag ska få köpa mig ett nytt halsband :)
Hoppas ni har haft det mysigt idag. Puss&kram.

GOD JUL




Den riktiga bilden!
Lady gaga är cool.


DAN FÖRE JULAFTON

Hej allihopa! :)
Imorgon är det julafton, kan ni fatta vad tiden går fort? kan inte fatta det själv.
Har haft fullt upp med jobb nu dom här dagarna, men nu är jag ledig i en och en halv vecka, sen tar jag nya tag på mitt nya jobb! Så nu dom här dagarna som jag är ledig kan jag uppdatera minsann.
Jag, niklas och hans familj ska upp till vemdalen på lördag, och självklart tar jag med mig datorn, så uppdateringar och illurstrationer blir det om internet kommer vilja funka där uppe så, ni får hålla tummarna för mig!
Posten vill inte komma fram till min nuvarande adress, alltså hem till mamma och pappa, adressändring är sämst. Ska gå till skatteverket när jag flyttar 1a december. Får lite smått panik eftersom jag måste betala räkningar, och jag har inte alla räkningar på autogiro (dumt nog!?), ska fixa det när jag har flyttat!
Nu blir det uppesittarkväll med LOTTA!
Jag har färgat håret ljusare idag också, visar er en bild senare! :)
Latero.


SÖNDAG

Jag har blivit riktigt förkyld, snorig och halsont fortfarande. Tror t.o.m att jag hade lite feber både igår och idag, men det hindrar inte mig från att vara sysselsatt.
Skjutsade som sagt mina bröder igår. Riktigt läskigt att köra på natten i snöstorm och halka, nej ingen höjdare!
Fick för mig att åka till birsta idag också, köpa sista julklappen! Träffade upp robin också, han ville ha lite hjälp till att köpa julklappar, men såklart så orkade han inte gå så länge så han åkte hem efter ett tag, haha!
Ikväll har jag väl inte gjort så mycket, bara legat och degat vid datorn, och har saknat min älskling väldigt mycket :(
Imorgon ska jag till tandläkaren också, JIPPIE! Hatar tandläkaren, även fast jag har hade tandställning för fem år sen snart, som jag hade i 2½ år och gick till tandläkaren en gång i månaden typ, så hatar jag det fortfarande! Jag lovar er att jag har fått mitt första hål i någon tand nu också, jag som aldrig har borrat, hoppas jag slipper det! :(
SMEK


LÖRDAG

Måste ta och bli bättre på detta, det har varit mycket nu den senaste veckan.
Jobbade min åttonde dag igår, vilket kändes i både kropp och huvud. Efter jobbet igår så gick jag hem till min käre vän Jossan och förfestade med henne med guitar hero samt tequila, hehe.
Senare på natten kom Emil och hämtade upp oss och körde oss in till stan där vi bestämde oss för att gå på memento, bra drag och musik tyckte jag.
Senare på natten körde han hem oss också, så nu sitter jag hemma hos niklas och har blivit grymt förkyld, halsont samt snorig, yummi!
Om ett tag kommer mor och far och hämtar upp mig. Sen far vi vidare till min bror, därefter ska jag vara chaufför hela kvällen åt han och min andra bror. Ska bli skönt att ha en lugn kväll framför sig. Var ju inte det smartaste att gå ut i strumbyxor och högklackat när det var -20 igårkväll.
Tror jag ska ta och se "män som hatar kvinnor" nu innan föräldrarna kommer.
Later


NYTT JOBB!

Nu är det så att jag har haft väldigt mycket att tänka på den senaste tiden, hur jag skulle göra med jobb, flytt och alltihopa i en enda stor smet i huvudet mitt. Men nu börjar det ha löst sig. Jag har sagt upp mig på mitt jobb idag, eftersom jag har fått heltid 2 månader framöver nu på ica bergsgatan. Efter som två månaderna kommer jag få timmar också.
Så äntligen får jag komma på ett nytt ställe och lära känna nytt folk, och framförallt ha nära till jobbet. En rätt så stor skillnad på två mil (som jag har till jobbet nu) och en kilometer (som jag kommer få till mitt nya jobb).
Flyttar om två veckor också, wihoo, längtar!
Nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon och jobba på pappas jobb, sen ska jag vidare och jobba på ica.
see ya.

2012

fy vad jag är kass på att uppdatera den här förbannade bloggen, men saken är den att jag varken har orken eller inspirationen till att blogga. Nya bortförklaringar varje gång..
Idag har jag jobbat 4 timmar, sen så åkte jag ner på stan och skulle köpa ett skal till min iphone och ett skydd till displayen. Och båda två var helt värdelösa, för det första så var skalet ALLDELES för stort, sen så skyddet till displayen vart det bara massa bubblor av, nej den skiten ska jag gå tillbaka med på måndag!
sen ikväll bjöd niklas med mig på biosupé, åt kycklingrätt och hade det jättemysigt. Sen gick vi på bion 2012, hyffsat bra film, med lite överdrivna scener ibland. Men helt klart sevärd, kändes som att jag var med i filmen och att jag skulle dö snart, haha! Fick också lite smått panik när tsunamivågorna kom, får det jämt när sådant är med i filmer, som t.ex "the day after tomorrow", eftersom jag har varit med om tsunami själv för snart 6 år sedan. Den 26e december är det 6 år sedan.
Undra om mayaindianerna har rätt? Jorden kanske går under 21a december 2012? skräck.
Nu sitter jag hemma hos niklas och tar det lugnt bara.
Kram.


HAN VANN

OCH ERIK VAAAAAAAANN!!! Bara jag som tyckte vinnarlåten var grym?
Sitter hemma hos niklas nu och har tråkigt, för jag och niklas är ju som så att vi bestämmer oss för att sitta vid var sin dator och nörda, haha vi har väl varit tillsammans för länge skulle jag tro. I februari blir det ju ändå 3½ år, men båda tycker det är skönt, skulle nog inte palla att ligga och mysa i sängen en hel dag, (det gjorde man när man var nykär) skulle få myror i kroppen då. Haha, men vi har mysigt ändå han och jag, det är ju inte så att vi aldrig myser :) haha fy vad jag "surrar".
På tal om mysa, tror jag ska få han att titta på en film med mig :)


IDOL 2009

Nu får vi se vem som vinner årets idol, vem tror ni kommer vinna?
Jag tror iallafall erik, jag hoppas iallafall på det.




DÅLIG UPPD.

Hej :)
Har haft fullt upp hela dagen idag. Åkte först till stan för att köpa en present till Jossan som fyllde 21 igår, GRATTIS I EFTERSKOTT! sen så åkte jag och jobbade hela kvällen, så jag har inte haft någon möjlighet att blogga idag.
Imorgon jobbar jag 9.30-17, sen kommer jag kunna blogga hela kvällen. Kanske dags för mig att lägga mig om jag ska kunna komma upp imorgon.
Puss.


En äldre illustration som jag har gjort på Jerry!


VEMDALEN

Haha, lite ändring blev det iallafall, lite snö och en klocka på vänster sida. Ska jag vara helt ärlig så är jag totalt värdelös på html och allt som hör till. Hatade multimedia (då vi för det mesta gjorde hemsidor) i skolan, tyckte inte om det alls, därför fick jag inte så bra betyg i det heller. Men man kan ju inte vara bra på allt här i världen?
Nu måste jag berätta för er också.. nu är nyårs biljetterna bokade och hämtade för fest på vemdalsskalet (hotellet!).
Hoppas det kommer bli lika roligt som förra året, har dock hört att inte lika många kommer åka upp i år, för alla har varit för sent ute att boka rum och så. Men det kommer säkert bli roligt ändå, bara jag får vara med niklas och få min nyårspuss så är jag nöjd :)
Ska någon av er upp till vemdalen över nyår?





FIXA&TRIXA

Nu ska jag försöka fixa till bloggen lite, så ni får ha tålamod med hur det kommer se ut här ett tag nu.

GRISSPRUTAN

Nu har det hänt mycket sen jag har varit borta den här stunden.
Först åkte jag med mamma bort till bergsåker och tog grissprutan, nu får jag se sen om jag får några biverkningar. Kände att jag blev lite yr när jag precis tagit den, men jag tror det mest var för sprutan haha!
Sen åkte jag och mamma och handlade på ica bergsgatan, och frågvis som jag är så frågade jag en i personalen där om dom behövde personal, och hon gick såklart och hämtade butikschefen. Så jag fick följa med han in på kontoret och han frågade mig massa saker, sen fick jag skriva på massa papper, också fick jag ett anställningnr!! Haha han skulle ringa mig nästa vecka så får jag komma dit och provjobba. Och eftersom jag har jobbat på ica i 1½ år så litade han på att jag kunde det mesta iaf, så jag kommer få extrajobba där till att börja med :D Great! Bra att ha ifall man kommer bli uppsagd i framtiden. Så nu är jag superduperGLAD!

HÄNGIG

Godmorgon.. ja det är det för mig i princip, vaknade för ca 1 timme sedan.
Mår inge bättre idag heller, men det roliga är att jag inte har någon feber längre, men jag mår dåligt ändå, värker i kroppen och jag går som en död zombie här hemma.
Idag ska jag bara lata mig och sitta vid datorn och inte göra någonting alls, så jag förhoppningsvis kan må lite bättre imorgon då jag börjar jobba igen.
Nu ska jag ta och titta på det nyaste avsnittet av beverly hills.
See ya.


Bjuder på en riktigt snygg bild HAHA!

LOVE


Jag älskar dig


FEBER

En av dom gamla illustrationerna.
Jobbet ringde imorse och frågade om jag kunde hoppa in och jobba idag, men jag kände redan igår att jag hade feber. Ni vet när det värker i kroppen, man kan ju knappt göra något. Så jag kände så imorse också när dom ringde och väckte mig, så jag skippade extrapass idag.
Har legat i sängen precis hela dagen och tittat på nya säsongen av "americas next top model". Älskar verkligen den serien. Har även sett nyaste avsnittet av oth, och nu väntar jag på att andra avenyn ska börja, vilket tar några timmar. Så idag har jag inte gjort någonting, och jag ska verkligen inte göra någonting heller, bara vila!
Later.


ANGELINA JOLIE

Kikade igenom mina illustrationer på min gamla blogg, och där hittade jag minsann en massa illustrationer som jag inte har på den här datorn, utan som ligger och skräpar på min bärbara hårddisk. Kan dock inte få tag på dom innan jag har köpt ett skal till den så jag kan koppla in den i datorn (därav den dåliga upplösningen på bilden, har printat från min gamla blogg!).
Ja, nu vet ni det. Och ni kommer få se allihopa en efter en lite här och var i lite inlägg. Det var här jag hade börjat att illustrera i princip, och då hade jag såklart inte kommit på att man kan göra "mjuka" skuggor, därför dom hårda kanterna på skuggorna, men jag gillar't! Vad tycker ni?

 


BODIES



Haha är det bara jag som tycker den här låten är riktigt skön? Kan lyssna på den om och om igen.


GE MIG ORK

Bara jag som inte känner ork till någonting nuförtiden? Är det bara jag som vill ha sommaren tillbaka? eller iallafall kunna ha pengar till att åka utomlands i några månader. Det skulle behövas känner jag just nu. Jag är slut som artist just för tillfället.

SÖNDAG

Har haft fullt upp nu i helgen ..
Enda lediga dagen från jobbet var igår, så jag passade på att följa med Jossan till stan på dagen, hittade två jättefina tröjor och en halsduk. Sen åkte vi hem och gjorde oss ordning och åkte sedan hem till emil där han hade ordnat förfest, så vi var ett litet gäng hemma hos han. Drack och snackade en massa skit.
Sen gick vi mot staden och hade tänkt gå på krogen, eller killarna ville gå men inte vi tjejer, så emil var den enda av killarna som följde med mig och tjejerna på subway haha. Sen åkte vi alla hem, så det var en rätt så lugn kväll eller ja, lite för mycket alkohol kanske det blev, hehe.
När jag vaknade upp imorse var jag faktiskt inte ett dugg bakis, inte ens törstig? Kanske berodde på att jag hade druckit 1 liter vatten på natten. Åkte iallafall och jobbade kvällen sen vilket gick väldigt bra.
Nu tänkte jag se en tjejfilm (haha jag tycker dom är bäst!) wildchild ska jag se.
Nu tre dagar framåt ska det bli bra uppdatering här, eftersom jag är ledig nu fram till torsdag!!
ciao.


ERIK GRÖNWALL

Alltså erik grönwall, finns det någon som han egentligen? Så sjukt bra. Och "run to the hills" som han sjöng idag var ju överlägset bra, jag håller tummarna för att han vinner hela skiten alltså.
imorgon ska jag på stan med min goda vän jossan, sen ska vi vidare till emil och förfesta där, sen blir det krogas! Kommer nog bli grymt roligt, är peppad! :D även fast jag jobbar på söndag, hehe.
Nu ska jag sätta igång med en ny illustration, men vet dock inte vad jag ska göra än =/ ge mig några förslag är ni snälla? :)
C


DÄRFÖR

Så fruktansvärt dåligt jag uppdaterar nu, har oftast ingen ork. Sover enda tills jag ska börja jobba i princip, sen när jag kommer hem orkar jag med 1 eller 2 inlägg. Därför är det dålig uppdatering, har ingen ork och har ingenting att skriva om eftersom jag har varit på jobbet hela veckan nu, jobbar 12-18 imorgon, så på kvällen kanske det blir bättre uppdatering, om jag inte ska ut imorgon eller på lördag, vet inte än faktiskt haha!


CONVERSE


Kan någon vänlig själ ge mig ett par röda converse. Jag är kär.


FÖRLÅT

Förlåt för dom dåliga uppdateringarna under dagarna, men jag jobbar nämligen under dagarna/kvällarna hela veckan i princip, är ledig lördag den här veckan, sen jobbar jag varje dag. Men det ska bli bättre, det LOVAR jag!
Så, vad har ni hittat på idag då? några kanske har varit i skolan, en del kanske har jobbat.. Själv har jag varit på stan sen åkte jag direkt till jobbet.
Nu tänkte jag sätta mig ner och illustrera klar min bild, för niklas är osocial och sitter och spelar pokerturnering på internet.. så om jag blir klar med bilden ikväll så får ni självklart se den. Kika in senare vettja!


TISDAG

 


Nu ska jag illustrera.. Later!

INSPIRATION

Detta kuddfodral skulle väl passa mig utmärkt? Jag som älskar allt som har med illustrationer att göra. Kanske beställer hem den, får ta mig en funderare på det..
Sov gott.

LINDA OLSSON

Min present till Linda som fyllde 20 år för någon månad sen, hehe lite sen present. Men hon blev jättenöjd, huvudsaken det! :) GRATTIS I EFTERSKOTT! Haha.

 


RSS 2.0