MIN BÄBIS

Här har ni min lilla älskling, äntligen är hon hemma hos mig. Busig är hon, men samtidigt sjukt go när hon är trött och kelig. Ja, jag är en stolt matte som älskar sin lilla kisse helt enkelt! Hon har hunnit blivit 8 veckor nu.


NYTT FÖRSÖK.

Ska jag pröva mig på ett nytt försök? Jag tror nästan det eftersom jag har all tid i världen till att blogga i princip. Så ni kommer få se på massor av illustrationer, om det är någon som är sugen på det? :)
Har hänt ganska mycket på senaste tiden nu, har fått sommarjobb på Rut m.fl i Birsta, är lite osäker än på hur mycket jag kommer få jobba, men jag hoppas på mycket!! Stormtrivs verkligen där, alla är så goa.
Ska gå som praktikant nu fram till studenten på "Mima Foto", som skolfotograf, och senare till hösten så kommer jag få jobba där om dom är nöjda med mig, men det ska nog inte bli några problem, är ju skitroligt. Var ute på min första praktik idag, var verkligen skitskoj. Lite jobbigt med all packning som man måste dra på, men det blir bra träning för kroppen det ;) Ska på praktik imorgon igen, så då ska jag försöka fota så mycket som det bara går.
Ska skaffa mig en liten kissemiss också, och hon kommer redan hem hit till helgen, gosigt.
Talk to you later.


RSS 2.0