SPOOKY

Var hos min jobbcoach idag, och jag måste säga att det samtalet gav mycket. ett plus var ju att han var supertrevlig, gillar verkligen att det finns äldre människor som kan visa yngre respekt och faktiskt kan vara trevlig. Finns ju många äldre till idioter som bara tänker på sig själva. Nej, men han tyckte att jag skulle göra ordning en portfolio till mina illustrationer och gå runt här i stan på reklambyråerna och söka jobb och visa upp vad jag kan. Eller så tyckte han att jag skulle börja plugga till grafiker eller illustratör, så det ska jag göra nu.. kika runt på lite skolor runt om i sverige, och fixa ihop min portfolio :)
Mitt mål här i livet: Grafiker/Illustratör
Bäst att ni önskar mig lycka till, för nu ska jag ta tag i mitt liv, istället för att ligga och slöa på soffan.


FOTOGRAFERING

Hej alla fina! Hur mår ni? Själv mår jag helt okej. Med tanke på att det är dött med jobb så suger allting just nu, men annars är det finfint med mig. Håller på att söka jobb för fullt, i andra städer dessutom, ja har ni hört?.. Jag vill flytta? Haha, jag som alltid har sagt att jag aldrig ska flytta ifrån Sundsvall, men känner att det är dags att göra något oväntat liksom. Vill göra något annat, se något annat, träffa nya människor, händer ju bara samma sak om och om igen här hemma. Håller ni inte med mig?
Imorgon ska jag åka och träffa en jobbcoach, inte för att jag tror att det kommer hjälpa mig på något sätt, men ja jag får ge det ett försök.
Sen efter de ska jag åka och extraknäcka lite på pappas jobb, bra med extrapengar!
Ska bli bättre med det här nu, så fort jag har hämtat min kamera som jag glömde hos jenny för flera veckor sedan. Inte så roligt med gamla bilder direkt.
xoxo


(Senaste plåtningen med Amanda)

LILLA LÖRDAGEN

Nu tror jag att en del har ställt sig till rätta för mig, blev av med mitt jobb för någon vecka sedan. Så jag har varit arbetslös nu i ca två veckor nu.
Förra veckan så lämnade jag in massa cv på birsta city, och jag fick napp på ett ställe, cubus! Så jag har provjobbat där idag, och vilken underbar personal måste jag säga, så sjukt snälla och hjälpsamma! Och chefen ska vi inte prata om, hon är hur trevlig som helst. Kände verkligen idag att det var ett jobb jag skulle kunna tänka mig att jobba med, så jag hoppas hoppas att dom ringer in mig mycket :) Ska få sommarjobba där iallafall!
Har även fått extra på stadshuset också, ska sitta där i kassan och ta betalt för inträde, blir säkert ett soft jobb :) Alltid bra med extra pengar.
Nu ska jag fortsätta med illustrationen på min vän mats, som bad så snällt om en.
Later.

RSS 2.0