HALLOWEEN.

Nu är jag och karro redo för halloween. Haha, såhär ser vi ut..


Jag.


Karro!

Nu ska vi ut, ses i dimman ;)

 


GISSA KÄNDIS


HOS SANNA

Hellu! Sitter hemma hos sanna nu och surrar om vad hon önskar sig i 20 års present, men hon önskar sig bara tråkiga och svarta saker, blä på henne. Haha! Vi ska ha party för henne hemma hos henne den 14:e november, kommer bli niceee!
Jaja, nu ska jag fortsätta med min illustration, blir nog klar lite senare med den, så håll utkik sen om ni är nyfikna :)
Kram!

MYS HOS MIN VÄN

go'kvällens! Vilken sjukt stressig dag det har varit på jobbet idag, ville ett tag bara gå och dö eller något. så sjukt mycket folk! För er som inte vet så jobbar jag på ica, bättre än ingenting :)
Fick lite smått panik förut också, fick ju höra att bolaget ska ha stängt imorgon. Så fick rusa in där i sista minuten och köpa det jag behöver till imorgon :) Var in till stan förut också och köpte musse pigg öron som jag ska ha imorgon, hahaha! Kommer vara så fult!
Sitter hemma hos niklas nu, och väntar på att skjutsa han in till stan. Det blev ingen myskväll :( Men jag ska mysa med min vän Sanna istället ikväll :) Stannar nog hemma hos henne tills jag ska hämta niklas när han ska hem. Skriver när jag är hos Sanna, om nu internet kommer funka för mig.
Bye.


NIKLAS <3

Alltså fy vad dagarna går fort nuförtiden, trodde faktiskt att tiden skulle gå mycket segare när mörkare tider skulle komma. Men icke!
Nu är denna dagen gjord också, jobb och mys med pojkvännen har jag tillbringat den här dagen till. Imorgon ska jag jobba 7.30-16, sen förhoppningsvis blir det mys igen med pojken, eller så blir det till att tillbringa lite tid till bloggen :) låter väl bra? Haha.
Hade faktiskt tänk sova nu, men är inte tillräckligt trött än, men jag måste! Ska ju upp om sju timmar, suck!
Ska nog åka hem och hämta kameran imorgon också, så ni får se lite nya bilder, tycker ni inte det låter bra? Måste bli bättre med bilder, MÅSTE! haha. Så att bloggen blir lite mer rolig.
Nej, sängen var det. Godnatt!

 


LITE TEXT

Hej allihopa. Har jobbat hela dagen idag.. igen. Därför finns det inte så mycket tid över för bloggen.
Sitter hemma hos niklas själv nu, grabbarna är på hockey. Så jag sitter här i min ensamhet och kikar på sex and the city filmen. Har inte så mycket att berätta faktiskt.
Hejdå.

091028

Haft fullt upp idag. Vaknade halv 12, pappa ringde kvart i och frågade om jag skulle följa med och käka lunch 12, så jag gjorde mig iordning på en kvart. Senare när jag kom hem städade jag undan här hemma (han som ska ha lägenheten min skulle komma och kika på den idag), sen åkte jag ut till birsta och mötte upp Sanna. Köpte en massa fint, ett par sammetsleggings på bikbok, en kofta på gina, och en väska på accent. Visar er sen, batteriet till kameran är på laddning.
Nu sitter grabbarna här och dricker lite, ska strax skjutsa dom till Hampus, sen ska jag åka förbi mammas jobb och hälsa på henne en stund :)
Skriver senare ikväll.
Kram!


GODNATT

Förstår inte vad jag gör uppe fortfarande.. eller jo just de ja, jag fastnade framför one tree hill, den nya säsongen. Mucho bra! Tänkte faktiskt lägga mig nu och läsa den nya solo. Ville bara säga godnatt, så hörs vi imorgon helt enkelt. Kommer iof ha ganska fullt upp, men ska försöka hinna blogga emellan åt!
SOV GOTT!


TISDAG

Nu har det blivit dålig uppdatering idag igen.
Har jobbat 13-21 idag, så därför har jag inte haft tid att skriva, förlåt. Jag måste bara få säga att jag verkligen älskar mina vänner, dom är bäst! :D
Imorgon är jag ledig också, yes. Tänkte kanske ta mig en tur på stan eller birsta, få se om man hittar något fint. Kanske tar mig en tripp till gymmet också, för vet ni vad? Jag får träna gratis genom jobbet, helt underbart! För jag känner verkligen att jag behöver träna, men jag känner inte för att lägga några större summor på det, även om det kan vara rätt roligt att träna på gym.
Nu ska jag fortsätta med min illustration, så den blir klar någon gång, om jag hinner bli klar med den så kommer ni självklart få se den senare :)
Later..

CV

Sådärja, har suttit i princip halva kvällen med att skriva mitt cv, så nu är det inskickat. Vill inte berätta nu vilket företag det är, får se först om dom hör av sig eller inte. Men med min vanliga otur så lär dom inte höra av sig, men jag HOPPAS! Håll tummarna för mig är ni snälla :)
Jag sitter och funderar på om jag ska se en film eller illustrera, hmm.. ska nog tjata på niklas att se wrong turn 3 med mig! Ljuspartyt hos Jossan var riktigt roligt. Så mycket fina ljuslyktor det finns alltså. Men priserna var inte så fina, hua så dyrt! Haha.
Later.

BIRD

Vilket trist väder det är ute, usch. Grått och tråkigt.
Har faktiskt inte gjort så mycket idag, städat och massa tråkiga saker. Kom ju på att han som ska flytta in där jag bor nu skulle komma och kika på min soffa som jag vill få såld, antingen idag eller imorgon, så fick lite smått panik när jag såg att jag hade ett ton med disk och massa kläder utslängd över hela lägenheten. Typiskt mig!
Niklas kom senare och hämtade mig, så nu sitter jag här hemma hos han, ska åka iväg och träna senare också, på tiden känner jag! Sen vid sju-tiden ska jag hem till Jossan som ska ha ljusparty.
Sitter och illustrera en sjukt snygg människa nu, ni får se den sen ;)
Hej!


BLOGGTORKA

Förlåt för bloggtorkan. Har haft en rätt så komplicerad natt/dag, så jag har inte orkat bloggat idag. Men nu är allt bra igen, så nu kör vi på igen med bloggen som vanligt.
Hade det riktigt trevligt igår hemma hos Linda. Kom en hel del folk, sen tog vi en taxi till memento (en krog). Hade det riktigt roligt där också, t.o.m JAG gick upp och sjöng kareoke på scen med fyra stycken andra, haha! SOMMARTIDER HEJHEJ SOMMARTIDER! Även om inte låten stämde in på årstiden nu så följde publiken med i sången, haha! Vad roligt man kan ha med lite alkohol i kroppen, helt sjukt, haha!
Senare mot natten hände det en hel del som jag inte vill ta upp här, men det har löst sig nu iallafall.
Har spenderat min dag med min käre vän Karro idag också. Har suttit hemma hos mig och slöat (har inte orkat gjort så mycket idag, jag har mått som jag har förtjänat idag om jag säger så, haha!) också gick vi ner till stan och tog en subway, köpte jättefina armband också, men jag har tyvärr inge batteri på kameran, visar er så fort jag har laddat batteriet.
Nu ska jag fortsätta kika på 90210! Ciao.


LÖRDAG

Fyyyyyyyyy vad tröööööött jag är!!!.. klev upp klockan sjuk imorse för att jobba, därav den dåliga uppdateringen idag, kommer nog inte bli bättre under kvällen heller, för jag ska till Linda som ska fira med alla hennes vänner, för  hon fyllde 20 i onsdags :) Ett STORT grattis! Sedan blir det nog krogen inatt.
Jaja, vi hörs kanske senare, om inte annat så blir det bättre uppdatering imorgon, för nu är jag ledig i två dagar, SKÖNT!
Bye.

FREDAGSMYS

Go'kväll.
Haft en bra dag? Själv har jag jobbat 12-18 idag, och fy tusan vad mycket folk det har varit idag, lönehelg och allt, inte roligt. Jaja, nu sitter jag hemma hos niklas iallafall, har ätit god mat och nu sitter man och kikar på idol, och illustrerar samtidigt. Jobbar imorgon också, sen kanske det blir utgång, eller så blir det en lugn kväll med min vän karro.
Puss&kram!


ANNA-KARIN



Min arbetskompis Anna-karin ville ha en illustration, självklart ställer jag upp :) Vad tycker ni?

Om någon är sugen på att köpa en illustration så erbjuder jag mig att göra en för 75:-, billig timpenning eftersom jag sitter ca 4-5 timmar med en bild. Maila mig på [email protected] isånnafall.

 

 


BARNVAKT

Hellow :)
Sitter hemma hos bror min nu och är barnvakt. Sitter och kikar på "the notebook" nu, som jag har sett 30 gånger redan, hehe. Ska väl åka hem om någon timme, så vi hörs helt enkelt sen. Kram!


IDIOTER

Just nu är jag så arg så jag skulle kunna slå genom en vägg eller något. Morgonen började inte så bra, och när jag skulle gå ner till stan med niklas så träffade jag min grannkärring. Ska kanske förklara hur allt började..
För dryga tre veckor sen så var jag, niklas, neuman och dennis hemma hos mig. Och då på kvällen så kommer grannen under mig upp och plingar på och vräker ur sig att vi ska vara mer tyst för det låter så mycket. Hade då inte haft på någon musik, utan hade bara GÅTT på golvet. Jaja, sen på helgen där så hade jag lite vänner hemma hos mig, hade på musik, och det är såklart att det blir lite "liv" när man har folk hemma hos mig, men något jag vet är att man ska vara tyst efter elva på kvällen, och klockan var halv elva när mina föräldrar ringer och skäller ut mig och säger att vi ska gå därifrån eftersom min hyresvärd hade ringt till DOM och sagt att vi hade för liv. Men det roliga med allt är att mina föräldrar trodde att min hyresvärd hade ringt först till mig och sagt åt mig och inte hade bättrat oss, så därför ringde dom till mig och var förbannade. Ringde sedan upp min hyresvärd samma kväll och pratade med henne och sa att jag tyckte det var dåligt att hon hade ringt mina föräldrar först och inte mig, men hon påstod att hon hade försökt fått tag på mig men inte kom fram.. JOMEN TJENA! Jaja, det var iallafall mina grannar under mig som hade ringt och klagat istället för att komma upp och säga till, det var ändå en LÖRDAGSKVÄLL!? Jaja, så jag sa till min hyresvärd "inte för att jag vill klaga men mina grannar under mig röker inne så det har börjat lukta rök om mina kläder".
Sen iallafall när jag mötte min grannes mamma (gammkärringen alltså, hon bor på samma område) då vräker hon ur sig; Är det du som har ringt och klagat igen på maria att hon röker inne? Haha blev paff och sa; NU!? så hon berättade att någon hade ringt och klagat och anklaga mig för det eftersom jag har sagt det en gång förut, och sa att jag säkert bara ville jävlas med dom eftersom dom har klagat på mig. HAHA MEN VA SÄGER JAG BARA? Hur vågar hon anklaga mig för saker som hon inte har tagit reda på fakta om. Jag mena, visst jag har klagat en gång på att dom röker inne, men det är väl ändå bara en sak man måste ta upp, eftersom det drabbar hela huset här? Också säger hon att dom har SLUTAT röka inne, haha jamen visst eller hur? om det är någon som har ringt och klagat på att dom röker inne så är det ju inte bara jag som känner det, tror dom att man är dum? Och sen bara vräker ur sig att jag säkert bara vill "jävlas" med dom. Haha jag är vuxen, inte 15 år gammal. Så jag sa; Om hon nu har slutat rökt så luktar det väl fortfarande efter att dom har slutat, och jag är inte ens sånn som klagar. Också gick jag iväg, var så himla förbannad, HATAR DOM! Ska bli så skönt att få flytta härifrån snart. Slippa dom här idioterna.
Förlåt, var tvungen att få ur mig allt, ni behöver inte ens läsa om ni vill, haha.

Idag har jag och niklas suttit på barista en bra stund och myst lite med en chailatte och kaffe. Jättemysigt faktiskt. Snart kommer mina småttingar hit så ska vara barnvakt en stund ikväll, ännu mysigare :) Skriver senare, ska plocka undan lite här hemma, sen ska jag illustrera, vilket liv! haha.
Ciao.



UNTRACEABLE

Hello sweeties.
Har just tagit en välbehövlig dusch, så nu känner jag mig fräsch! Tittade på en film förut också med niklas, såg "untraceable", riktigt bra film som alla borde se! Den liknar saw filmerna lite faktiskt. Riktigt spännande. Medans niklas sitter och kikar på poker på tvn så ska jag passa på att illustrera lite.
Kanske visar er senare om jag hinner bli klar, för vet ni vad? JAG ÄR LEDIG IMORGON! nice.
Puss.


HISS ELLER DISS?

Ojojoj, har nog hittat världens snyggaste skor, eller ja nästan. Finns ju tusentals snygga skor, men det här är en av favoriterna. Vad tycker ni?


ONSDAG

Hej, sorry för dålig uppdatering idag, men jag vaknade ungefär när jag skulle börja jobba idag, haha. Har precis ätit kyckling med tandorisås, och nu ska jag och älskling ta oss en promenad ner till staden. Fick en väldigt rolig nyhet förut, jag ska flytta ut från min lägenhet den 1a december, sjukt skönt! Flytta hem till mor och far en månad och spara pengar, kan inte bli bättre. Så kan man få känna sig som liten igen när man flyttar hem igen, haha :)
Nej, stan var det. Later!

MIN NIKLAS <3

Jag fick som jag ville, ser just nu på saw 3 ;) Ska kika vidare och mysa med min babe. Vi hörs helt enkelt imorgon.


ZEBRA

Nu har min älskling åkt och agerat chaufför ikväll åt hans pappa. Så nu är jag ensam igen, men han kommer snart tillbaka, ska då tvinga han att se på någon av saw filmerna med mig. Det är ju en av de bästa filmerna som har gjorts. Någon mer som tycker det?
Håller på att illustera en till zebra nu, men det är lite annorlunda nu jämfört med den förra zebran jag gjorde.
Skriver lite senare :) Kanske lägger upp alla mina illustrationer, så att dom ligger inne här på bloggen.
Hejsvejs.


OKEJ? Fattar verkligen inte varför den blir i dom här färgerna, skumt? Så blev den inte på min förra blogg.


LINDA BLOM

Oj, värst vad mycket läsare jag fick helt plötsligt efter att My hade länkat mig. Hoppas ni gillar min blogg och att ni stannar :) Ska försöka vara riktigt flitig med illustrationer ifall ni gillar dom :)
Ska faktiskt börja med en redan nu, blev klar med Linda Blom igår också. Vad tycker ni? :)


SÖMNIG

Nu tänkte jag gå och borsta tänderna och hoppa i säng. Ska nämligen upp klockan åtta imorgon, fy vad jag alltid ska gruva mig när jag ska kliva upp så tidigt, vill inte! Jobbar mellan 10-17 imorgon, så jag kommer inte blogga någonting imorgonbitti, men när jag kommer hem så ;)
Godnatt.

JAGÄRDÅLIGPÅRUBRIKER

Värst vad mycket folk som har hittat hit helt plötsligt! Va kul, hoppas ni stannar :) Men jag blir lite besviken att ni aldrig kommenterar, ni kan ju kanske åtminstonde säga vad ni tycker jag ska förbättra här i bloggen, vad jag ska skriva om osv? Det kan väl inte vara så svårt :) Hjälp mig nu eftersom jag är riktigt kass på att blogga. Känner nu när jag har börjat om på nytt med bloggen så vill jag förbättra mig och bli en riktigt aktiv bloggare. Tro det eller ej, ni som följde mig på den gamla bloggen vet ju hur usel jag var på att uppdatera. Men iallafall, jag skulle uppskatta om ni skriver vad ni tycker!
Iallafall. Hade ett kort arbetspass idag vilket var väldigt skönt. Haha gick och la mig vid fyra på morgonen, och vaknade vid elva och tänkte att jag måste upp och städa lägenheten (och då menar jag verkligen städa), när jag ska ha visning på lägenheten. Och efter att jag blev klar så ringer hyresvärden och säger att dom kommer imorgon istället och ska ha visning. ÅHH! Haha där hade jag stressat ihjäl mig för att få det fint, också skulle det inte ens bli av idag. Men det spelar ingen roll, för nu slipper jag ju städa.
Måste bara få säga en sak till. Jag blir så himla besviken på en viss person ibland, när man har ringt och skickat sms ett par gånger och frågat om vi ska ses, också hör inte den personen av sig tillbaka, och har nu inte gjort det på en månad minst. Menmen, man vet ju då vart man står.


Börjar sakna mitt bruna hår igen.. suck.


DESIGN

Jag måste bara få säga, visst blev min bloggdesign snygg efter att Jossan fixade den igår? :) blev helnöjd. TACK!

NY VECKA

Godmorgon.
Nu har jag varit aktiv minsann! Har städat hela lägenheten nu, så det är fräscht och fint tills folket kommer och ska kika på lägenheten. Hoppas någon tar den 1a december!! Så jag kan spara lite pengar tills jag flyttar till mitt nya ställe :) Jag menar, jag slipper betala hyra på en månad, och om jag jag får flytta ut då så flyttar jag in hos mamma och pappa några veckor och sover på bäddsoffan så slipper jag betala maten också. Skitbra, eftersom det går en hel del pengar på bara mat i månaden.
Ska umgås med Jossan ett tag till nu innan jag börjar jobbet klockan fem.
Kanske börjar på en illustration, men undra på vem bara..

KISSIE


RUBRIK

Go'kväll.
Vad gör ni ikväll då? Själv sitter jag här hemma hos mig med Jossan, vi sitter vid var sin dator och är väldigt osociala med varandra faktiskt, haha. Men det blir ju så när man sitter vid datorn. Sitter och digger till "that's not my name" lalala. Sitter och illusterar också, funderar på att börja på en egen tavla som jag kanske ska rama in i A3 format eller större format kanske, och hänga upp på väggen i den nya lägenheten. Roligt med lite egna tavlor.
Visar er senare, ha en fin söndagskväll.


SLAPPDAG

Godmorgon, eller eftermiddag kanske man säger.
Hade det riktigt trevligt med mina tjejer igår hemma hos Linda, hon hade ett supermysigt litet hus, och Sigge (kattunge) var så söt så. Vi käkade tacos och drack god alkohol, haha. Satt och snackade mycket skit hela kvällen. Senare mot natten åkte jag och jossan till neuman där det var inflyttningsfest, men roligt hade jag inte där iallafall. Hade hellre stannat hos Linda då, men hon skulle ju upp och jobba idag satt.
Har märkt att det är många som är intresserad av min lägenhet, synd bara att jag inte kan bestämma vilken som får flytta in eller inte. Hyresvärden ringde mig förut och sa att det skulle bli visning imorgon.
Känner mig väldigt hängig idag också, så jag ska sätta mig framför brasan och värma mig lite. Jossan ska sova hos mig inatt, bra det så jag får lite sällskap.
Skriver senare.


TJEJKVÄLL

HEJJA TIMRÅ! Matchen har nyss börjat och jag funderar starkt på att gå in på min första cider för ikväll. Ser fram emot att få umgås med mina underbara vänner ikväll, kommer bli trevligt :)
Ska strax börja göra mig iordning också. Tog min långa promenad förut, fruktansvärt skönt! Men med tanke på att jag inte lagt ner en sekund på träning på några månader nu, så kändes det verkligen när jag promenerade förut, Haha! Lägger upp kvällens outfit lite senare. Måste börja göra mig iordning nu, linda ska hämta mig här hos niklas halv 6.
Later.


SIGGE

Godmorgon. Hur mår ni idag? Själv mår jag super men är lite trött, nyvaken!
Vad är dagen planer då? .. mja, nu snart ska jag ta mig en promenad, det var ju riktigt längesen satt, tänkte gå till ica och gå på bolaget. Sen ikväll ska jag till Linda och ha lite tjejkväll med mina arbetskompisar. Kommer nog bli riktigt skoj, för linda har flyttat till hus så vi ska ha lite inflyttningsfest ikväll då.
Får ju träffa min favoritkisse då också, ni vet katten som jag skulle få av jossan? sigge vet ni? Linda valde att ta den istället eftersom jag inte skulle klara av att ha en innekatt i min lilla lägenhet med min allergi.

ska börja med en till illustration när jag kommer hem, nu ska jag kliva ut i kylan. Hej!


STINALEE

Nu har jag suttit och knåpat ihop en till illustration, har suttit i princip hela kvällen. Var väldigt nöjd med slutresultatet :) Vad tycker ni?

Godnatt.


NYÅR?

Någon som är sugen på att flytta nu såhär innan jul eller efter jul? :) Min lägenhet kommer bli ledig då.

Så vad ska alla göra på nyår? Vet att det är lite tidigt att tänka på det, eller egentligen inte? Haha. Vill så gärna åka upp till vemdalen, men jag vill ju hellre spara dom pengarna tills jag flyttar, plus att jag får lägenheten 1a januaria, vill ju kunna vara hemma och flytta då någon gång. Kommer ju absolut inte flytta in dagen efter nyår, men jag tror nog inte hon som bor där nu kommer flytta UNDER julhelgen, blir nog före eftersom hon ska flytta upp till övik satt.
Menmen, får se hur det blir med vemdalen, hade så sjukt roligt med allihopa där förra året.



KÄK

Har kommit hem efter en jobbig arbetsdags. Ska käka nu med grabbarna, det ryktas om att det blir kyckling och pommes, Mums! Skriver senare.

LOVE

Jag älskar dig alldeles för mycket.


HOME



Hej allihopa. Hur mår ni idag? Själv mår jag sådär, är så sjukt trött efter jobbet idag. Jobbade 9.30-18 idag, och på slutet av dagen så kändes det som att halsmandlarna hade blive skitstora, så jag knappt kunde andas, riktigt läskigt faktiskt. Men mår bättre nu :) Tänkte börja illustrera en ny bild, men vet inte riktigt på vem än. Några förslag? :)
Kikar på skellefteå-timrå emellanåt, ser ut som att timrå vänder i spelet iallafall, bra det!
Update later.

MYSIG

Sådär, nu blev den klar. Några timmars arbete sådär. Vad tycker ni? Det är bloggerskan Mysig.


HOPE



Sitter här hemma i min ensamhet och har tråkigt, så jag valde att göra en illustration på en rätt så "känd" bloggerska. Ni får se sen eller imorgon, beroende på när jag blir klar. Måste ju lägga mig om en stund eftersom jag ska upp klockan åtta imorgon.

Later.

ILLUSTRATIONER











Dom här illustrationerna är mina tre favoriter som jag är mest nöjd med. Vad tycker ni om dom? :)
Ska lägga in alla illustrationer som jag har nu senare i något inlägg, så alla kan se vad jag har gjort.

MÅLNING

Har ju som sagt jobbat idag, men nu så är jag hemma, skönt.
Haha jag sa väl inatt att jag skulle "försöka" måla på killarna när dom sov inatt? Tror ni jag lyckades? ..JADÅ! hahaha, fick mig ett riktigt skratt. Kunde inte ens hålla mig när niklas vaknade inatt när jag skulle lägga mig i sängen, när han har sina valpögon och säger "hej älskling" Hahahaha, med ögonskuggan på sig. Kunde verkligen inte hålla mig.
Neuman fyller 19 år idag också, grattis till dig vännen :) Så grabbarna sitter hemma hos mig nu och dricker, dom ska väl ner på krogen senare, typiskt att jag jobbar imorgon, annars hade jag lätt följt med ut jag också. Jobbar väldigt mycket nu, vilket är kanon eftersom jag flyttar om 2½ månad. LÄNGTAR!
Nej, nu ska jag umgås med grabbarna.

Later.



NYSTART

Jag tror det var det här jag behövde för att göra en ny och fräsch start på mitt bloggande igen. Ny sida och ny design. Och nu ska bara veta vad jag har suttit med den här designen nu, den ser inte mycket ut för världen, men jag är inte webdesigner, för jag suger verkligen på att fixa hemsidor. Så min snälle vän Jossan hjälpte mig lite på traven, tack så mycket! :)
Så, nu tycker jag ni ska komma med lite tips om vad jag ska skriva om här i bloggen, det skulle uppskattas! Det är därför jag inte fortsätter att blogga eftersom man inte får någon respons, blir bara så tråkigt i längden då. Men ska försöka hålla ut mer nu, och bli bättre på att "fota min vardag", haha som jag kallar det så fint.
Har två riktigt trötta grabbar som snarkar runt om mig nu, haha. Niklas pratar i sömnen lite då och då, han sa senast att "hon skulle komma och hälsa på mig" ..hmm? haha. Och Neuman snarkar riktigt högt. Undra hur jag ska kunna somna, jag som är extremt känslig för ljud när jag ska sova. Haha undra om jag kanske ska sminka Neuman med läppstift och grejer, HAHA vad kul! Han lär ju inte vakna direkt, inte så tungt som han sover iallafall. Fy vad jag kommer brista ut i skratt imorgon om jag lyckas med projektet. Det kommer nog göra hela min dag imorgon.
Imorgon kommer jag jobba 11-15 så kommer nog inte uppdatera under den tiden, men när jag kommer hem har jag hela kvällen till att göra det, kanske slänger in ett imorgonbitti också.
Sov så gott, så ska jag lägga in alla mina illustrationer imorgon också, så att dom finns på bloggen.
Adios.


RSS 2.0