BAD ROMANCE

DÅLIG UPPDATEEEERING IGEEEN!.. Det får verkligen inte börja gå utför i bloggen nu igen. Säg mig, vad vill ni se mer av i bloggen? skulle bli tacksam för svar!
Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Åkte till lägenheten med mamma vid 10 imorse och städade ur den och förrådet, sen så kom hyresvärden och besiktade lägenheten. Äntligen är allting klart, nu kan jag fokusera på annat. Efter allting var klart åkte jag direkt ut till jobbet och jobbade fram till 8. Så ni kanske förstår varför jag inte hunnit bloggat idag? Nu ska jag sätta mig ner och ta det lugnt och illustera klar linda, måste börja ta tag i illustrationerna igen alltså.
Kom ihåg, om ni är intresserade av en karikatyr för 75:- så maila mig på [email protected]
Kisses.


GÅRDAGEN I BILDER








GALEN KVÄLL IGÅR

Nu har det hänt igen.. usel uppdatering!
Jobbade 11-17 igår, sen åkte jag direkt hem till mor och far och gjorde mig ordning för kvällen. Åkte sedan vidare till mattias, där han och hans jobbarkompisar var. Dom har nämligen bestämt att dom ska ha femkamp, och det slutade illa igår haha! Dom började femkampen igår med shottävling, och mattias tog hem vinsten med hela 22 shots HAHA! Tror ni han var full? Han som kom på andra platsen på 18 shot däckade i sängen för kvällen. Och jag tog hela 7 shots haha. Räckte gott och väl för mig, hua!
Sedan gick jag och emil och mötte upp niklas på svenssons, sen så vet jag inte riktigt vad vi gjorde sedan, åkte hem efter nattkäket.
Var faktiskt inte ett dugg bakis imorse, men seg har jag varit. Mötte upp karro och emil på julskyltningen, eller barista hehe. Satt och surrade massa skit, sen gick jag hem till lägenheten och rensade ut det sista. Imorgon ska jag och mamma städa både förråd och lägenheten så jag har en hel del att göra imorgon, suck! Är så less på den här skiten nu, vill bara att allting ska vara klart.
Lägger in dom få bildena som jag tog igår lite senare :)
Later

FREDAG KVÄLL

Nu så har jag varit duktig idag och flyttat och städat hela dagen/kvällen! Har skrubbat hela toaletten, och jag tycker toaletter är så äckliga, fy! Känns som att jag skulle behöva skrubba händerna i 3 år framöver nu, USCH! Haha.
Sitter just nu hemma hos niklas och kikar på idol, hoppas mariette åker! Hoppas hoppas!
Imorgon jobbar jag 11-17, sen ska förmodligen jag och niklas på biosupé, och se 2012 :) Någon som har sett den? är den bra?
Later..


FLYTTDAGS!

Sorry för en usel uppdatering. Jobbade 14-20 igår, sen när jag kom hem packade jag lite sen gjorde jag mig iordning och gick sedan ut med grabbarna. Satt först hemma hos krille, sen gick vi vidare mot memento, dött ute var det också. Haha inte så konstigt, med tanke på att det var en torsdag ^^
Idag har jag packat för fullt, och nu har nyss brorsan och mina föräldrar varit här och flyttat ut alltihopa i princip, nu är det bara små grejer kvar som jag kan köra själv. Måste sätta igång och börja städa nu, så jag slipper städa ur lägenheten hela helgen :)
Kram!

CLOTHES


Skopunkten 399:-

Framsida!

Baksida! snygg rygg va?
Monki 200:-


SHOPPING

Idag har jag lättat på plånboken minsann!
Köpte mig ett par skor på skopunkten, JÄTTEFINA! Tänkte ha som festskor. Sen köpte jag en bodyt på monki med jättefin rygg, också köpte jag en webcamera som är helt värdelös haha! Köpte mig en mascara också! Visar er senare såklart, så fort jag har laddat batteriet i kameran, hehe.
Just nu sitter jag och kikar på extreme home makeover, måste packa men vem orkar det egentligen? inte jag iallafall! Men det måste göras.. men det får bli lite senare.
Kanske tar mig en tur till staden sen också! ;) haha.
Nej vi får höras senare!


TISDAG

Har jobbat 13-21 idag, därav den dåliga uppdateringen!
Hade ju tänkt illustrerat klar min illustration på linda, men då hade jag ju såklart glömt min mus hemma hos niklas, typiskt, valde att se new moon igen istället, EN GÅNG TILL! haha, då kan ni förstå hur bra jag tyckte den var ;P
Haha en äldre dam kom in på ica förut med ett paket magnus classic (ni vet glassarna?)
Kvinnan: Ja, det är väl ingen mandel i dom där va?
Jag: haha nej det är det inte, inte vad jag vet!
Kvinnan, nej va bra, för jag har kommit på att jag verkligen inte kan äta dom med mandel
Jag: hehe okej?
Kvinnan viskar till mig: Ja du vet, jag får förstoppning, hehe.
HAHA JAMEN VAD ROLIGT ATT FÅ HÖRA DET? såg det verkligen ut som att jag ville veta de eller? Haha, störda människor det finns alltså.
Imorgon får vi lön också, och jag får en riktigt bra lön! och ingen hyra har jag att betala heller :D Så imorgon ska jag shoppa lös i birsta!
Kram.

VAD TYCKS?

Sådär, kom hem från frisören för en stund sedan, vad tycker ni? :) blev faktiskt riktigt nöjd. Hatar dock när det är nyklippt, jag vet inte varför men det känns bättre efter någon vecka när det har växt till sig lite, haha!
Idag har jag packat och tvättat för fullt, så nu är nästan köket klart, och badrummet också! Great.
Nu ska strax gå ner och hämta det sista från tvätten, sen ska jag åka hem till min älskling och bara ta det lugnt, känner att jag behöver det efter den här dagen, har inte suttit still förutom hos frisören, hehe.
Later.

 


PACKAR

Fy så mycket jag har att göra idag, känner mig verkligen skitstressad!
Mamma var här alldeles nyss och hjälpte mig att packa ur hela köket typ. Kan man verkligen samla på sig så mycket porslin och onödiga grejer i köket? usch. typ 5 flyttkartonger bara för köket, och då har jag inte så stort kök, och allting har inte packats ner än heller. Längtar bara tills allting är klart.
Så idag ska jag:
- PACKA
-TVÄTTA
-KLIPPA OCH FÄRGA HÅRET LJUSARE ;)
-PACKA!
Så det kommer nog inte bli så mycket bloggning idag, eftersom packningen och allt annat nödvändigt måste göras först. Men självklart ska ni få se en bild på mitt hår senare ikväll :)
Puss&kram.


NEW MOON

NEW MOON VAR SÅ BRAAA!
Jobbigt slut var det dock, men det kommer komma en trea, så det är bara att hålla ut ;) oh hjälp mig vad snygg jacob är i andra filmen, yummi! Mycket snyggare än edward :D
Imorgon är det packningen som gäller hela dagen, suck! Flyttlasset går ju på onsdag och jag har inte ens packat hälften än. Och det jobbiga är att jag måste packa med mig massa grejer som jag ska ha hemma hos mamma och pappa medans jag bor hemma hos dom till den 1a januari. Gruvar mig så mycket för flytten, tills allt är klart då jag kommer in i min nya lägenhet, men det är bara att härda ut.


karikatyr på karro!


DINO

 

Jag satt och illusterade hemma hos bror min igår, och mina syskonbarn vart väl ganska intresserade, så min äldsta brorson som är 10 år satt och ritade den här teckningen för hand på ett ritpapper, sen gav han den till mig och ville att jag skulle måla den. Så visst gjorde jag de, visst vart det rätt läckert? Haha.
Hade det väldigt trevligt igår iallafall, skönt att få spendera lite mysig tid med hela familjen någon gång ibland.
Nu snart ska jag och niklas gå och käka kinamat på ming palace, sen ska vi på bio klockan nio och se new moon, ska bli spännande och se om den är så bra som det har ryktats mycket om.
Later.

 


KIM KARDASHIAN


En slarvig bild utan riktiga skuggor.


MYS MED FAMILJ

Haha ni har nog sett jossans inlägg som hon gjorde här igår..
Vi var ju ut igår, satt hemma hos henne och drack lite, spelade buzz (haha!), och jag är totalt värdelös på det. Sen åkte vi in till stan på memento, var väl sådär. Tycker sundsvalls krogar börjar bli lite tråkiga, eller så är det jag som börjar bli gammal och tråkig? haha.
Vaknade vid halv 12 idag, tog mig en välbehövlig dusch, sen började jag packa lite smått. Har packat 3 flyttkartonger med bara kläder, och jag har mer än hälften kvar? Hur kan man samla på sig så mycket kläder egentligen, och jag som har så lite garderober i den här lägenheten också. Tur att jag får betydligt mycket mer garderober i den nya lägenheten.
Ska strax göra mig ordning och sedan åka vidare till en av mina bröder och käka middag där med hela familjen. Också ska vi kika på kort sen han var i thailand och så, ska faktiskt bli riktigt roligt (eftersom jag själv har varit där två gånger).
Later.


JOSSIE GÄSTBLOGGAR

 hejsan svejsan era små filurer.

kicki är för full för att skriva, haha nej jag bara skoja! hon hade ingen fantasi. HE HEHE!

just nu sitter vi hemma hos mig och dricker hallonsoda. eller näe.. nu ljög jag :( FÖRLÅT!!!!!!
vi dricker alkohol. ska snart in till stan och så, kicki tror att hon ska supa mig under bordet, men det kan hon glömma! HAH!

jaaaaaaa. imorgon är allt som vanligt igen, kicki är tillbaka, jag vet att ni saknar henne.. jag suuuuger!

PÖZZ!


LALADUPPDUPPLALA

Hej!
Haha, har varit en ganska så.. ja vad ska jag säga, rolig dag på jobbet HAHA! ..nu fattar inte ni vad jag menar, men jag kan säga såhär som jossan sa "välkommen in i klubben som "icatjejer-som-har-blivit-uppraggad-av-säljare" Haha! Ni vet säljare som står i butiker och säljer abonnemang och telefoner och sådant! nog om det.
Har nyss kikat på dom nyaste avsnitten av paradise hotel, haha så sjukt roligt program.
Har tagit upp flyttkartonger till lägenheten, men känner att jag inte har ork nu till det, så jag ska nog illustrera klar min illustration.
Puss&kram.


TORSDAG

Godmorgon. Ställde klockan på 10 imorse, men snoozade till halv 11, skönt!
Det var ju faktiskt tänkt att jag skulle ringa mitt elbolag nu, men också kom jag på att jag behöver lägenhetsnummer och blablabla. Så jag får helt enkelt ta itu med det imorgon!
Vad ska ni göra idag då? Själv ska jag jobba 14-21, så det kommer bli dålig uppdatering idag igen. Niklas kommer och hämtar mig när jag slutar, sen åker vi hem till honom :)
Later.


Saknar thailand och värme!


UR

Varför sitter jag uppe fortfarande? ..jo för att jag och jossan kikar efter bussresor till stockholm. VARFÖR SKA DET VARA SÅ FÖRBANNAT DYRT ATT ÅKA? eller dyrt och dyrt, men 500 kr är ganska mycket tycker jag för att sitta på en buss mer eller mindre i fem timmar, nej dagens samhälle säger jag bara!
Har påbörjat en illustration, fick äntligen tummen ur röven. Har liksom tappat lusten just nu för stunden, men den kommer snart, den kommer ;)


Är den inte snygg min nya klocka? love it.


GE MIG FÖRSLAG

Vill hitta inspirationen igen till att illustrera, men vad ska jag illustrera? Ge mig några förslag kanske? :)

KOMMER SAKNA KARROBARRO

Ikväll ska jag sova hos mina föräldrar, känns konstigt på ett sätt pga att jag inte har sovit här en enda natt sen 1a juli då jag flyttade hemifrån. Men det känns bra, framförallt tryggt!
Träffade mrs.karro på birsta, hon ska ju flytta från sundsvall och ska flytta till linköping istället 4a januari, vilken stil :( vill inte att hon ska flytta, kommer sakna henne massor!!! Blir väl att man får ta några tripper dit ner under år 2010, för så mycket kommer jag nog sakna henne.


HOS BROR

Sitter just nu hemma hos bror min, köpte mig ett baslinne, en laddare till iphonen och en klocka :) visar när jag kommer hem. det visar sig om mobilblogg Funkar nu. KRAM

BIRSTA

Nu snart kommer mami och hämtar mig hos niklas, sen far vi vidare ut mot birsta för lite shopping. Ni får väl se sen om jag kommer hem med något eller inte :)
Kramar.


SERIER

Dålig uppdatering idag, men det hade jag redan förberett er för!
Har som sagt jobbat nio timmar idag, sjukt jobbigt pass när man inte alls är van vid att jobba så länge på en och samma gång. Har precis kikat på nyaste avsnittet av andra avenyn och one tree hill.
Jag som inte trodde att oth skulle vara lika bra utan lucas och peyton, men hej det är nästan bättre nu. ÄLSKAR'T!
Och man skulle ju kunna göra vad som helst för att få röra vid clay, är han inte förbannat snygg den karln? Nej, nu såg jag att jag hade missat paradise hotel också, blir så att man får se ett avsnitt nu på tv6 play.


PARANORMAL ACTIVITY

Nu har jag förmodligen sett världens läskigaste film "paranormal activity", fy säger jag bara. Om ni tycker om skräckfilmer ska ni se den. Dom filmar själv, brukar inte tycka om det, men i den här var det bra faktiskt.
Usch nej, jag måste komma på andra tankar, kanske ska plocka undan lite, och sen "försöka" sova, om jag nu kommer kunna somna, hehe.
Imorgon kommer det bli usel uppdatering, jobbar nämligen 12-21, fy vad jag gruvar mig.
Godnatt.


HAVE2HAVE

Precis, jatack!
Funderar på att beställa någon av dom, kanske när man får lön. Är mest sugen på dom till vänster.
Skitbra hemsida med snygga skor och fri frakt om man handlar över 300 kr!!


ÖPPEN DÖRR



Hände något riktigt läskigt nu iallafall. Det har gått så långt att jag inte vill sova själv i min egna lägenhet.
Jag och niklas satt vid tvn, också hör vi hur min ytterdörr öppnas. Både jag och niklas hoppar till och tittar dit. Så niklas går dit och hör hur någon tar sista trappsteget nedanför och öppnar sin dörr. Så vi båda tror att det är mina störda grannar som bor nedanför mig som jag har haft massa tjaffs hit och dit med. Vi tror speciellt att det är hennes kille som håller på. För det första så ser han ut att vara hög 24/7, och för det andra ser han riktigt läskig ut. För hur stor är chansen att han vrider om sitt lås precis när det där hade hänt hos oss?
Jag är skiträdd för han. För varje gång jag har städat trappuppgången (jag har trappstädning för er som undrar!) så har han ALLTID gått förbi mig. Och när jag och Jossan skulle ta ner mina kartonger till källaren så har han gått förbi oss, och när dom kom och hämtade matbordet igår så gick han förbi, och då undrar jag varför? Blir så irriterad när jag inte får svar, varför han beter sig så underligt. Hatar det här huset, ska bli skönt att flytta. Har bestämt mig för att inte sova här själv, det vågar jag inte. Så om inte niklas sover här så sover jag antingen hos han eller hos mina föräldrar. Och jag tror jag kommer flytta tidigare än vad som har varit tänkt.
Kanske låter väldigt töntigt när ni läser om det, men det är riktigt läskigt. Speciellt när det har hänt en gång förut, fast dörren hade då varit låst (jag har låsmani, jag hade kännt på dörren två gånger innan jag gick och la mig) och var olåst på morgonen. Vet inte hur det hade hänt.

TRÖJA

Jag skulle ha ringt länsförsäkringar, facket och mitt elbolag idag, men jag har bara hunnit med att vara på banken och kikat runt på stan, hehe. Köpte mig en ny foundation och en jättemysig stickad tröja som jag köpte mest för att kunna ha uppe i vemdalen. Åh vad jag saknar vemdalen, jag åker inga skidor eller någonting, men jag saknar bara att få vara där det är lugnt, inte behöva tänka på någonting. Åka skoter med niklas och ta iskalla promenader, och basta framför allt! Åh måste fråga niklas om vi kan åka upp någon helg. Förhoppningsvis blir det så att vi firar nyår där uppe igen, det var ju så sjukt rolig vecka vi hade där uppe förra nyår.
Ska jobba kortpass idag, nämligen tre timmar. Är det ens nödvändigt att åka och jobba tre timmar? Så meningslöst.
Skriver när jag kommer hem ikväll.

Denna tröja fick jag med mig hem idag.
H&M 299:-

DONKEN

fyyy vad seeeeg jag är idaaag!
Nu har niklas legat och vilat i entimma, så jag drog upp honom så han kunde ta en dusch, så han blir lite piggare.
Vi har iallafall bestämt oss för att vi inte orkar att ställa oss och göra ordning någon mat, så det får helt enkelt bli bakismat.. alltså donken. Antingen blir det en lilla menyn, eller så blir det chicken nuggets.
Har suttit och funderat på också om man kanske ska ta sig en tur ner till sthlm över dagen bara när man får lön, köpa julklappar också skulle jag vilja gå på cosmonova. Men självklart vill jag ha med mig någon, ska jag ska försöka höra mig för ;)
Måste berätta en sak som hände igår också, alla som känner mig vet att jag är otroligt klantig av mig, och igår var klantig. Häftade nämligen fast mig själv i en häftapparat, hehe. Så själva häftstiftet åkte rätt in i fingertoppen på mig. Smart tjej! Är hyffsat öm i fingret idag. För jag fick dra rätt hårt för att få ut det, kanske t.o.m råkade åka in lite i "benet" eller vad man nu säger, haha. Men det gick bra iallafall, jag dog inte ;)
Skriver senare.

(haha, en bild från när jag och karro var i kreta. Hyffsat blek man kände sig brevid den där amerikanen!)


SÅLT

Nu har dom nyss varit här och hämtat mitt matbord, skönt att ha det klart nu.
Igår var jag ju som sagt hos Sanna och firade henne. Hade det riktigt roligt igår, sen mot natten åkte vi till stadshuset, där var det sådär som alltid, inte mitt favoritställe om man säger så.
Idag hade jag tänkt mig en slappdag, men imorgon har jag massa tråkiga ärenden jag måste ta itu med. Ringa elbolaget, länsförsäkringar, gå på banken m.m.
Later.


LÖRDAG

Godmorgon.
Ska strax åka iväg och jobba. Jobbar mellan 12-17 idag, sen efter det ska jag hem och göra mig ordning lite snabbt, sen skjutsar min pappa mig till sanna där några stycken ska förfesta, sen senare mot natten så blir det krogen.
Så det kommer bli kass uppdatering idag, men hoppas ni får en trevlig kväll.
Kram.


KEDJOR

TACK FÖR ATT EDDIE ÅKTE UR IDOL!
Nu har jag sytt fast ett par kedjor på min klänning som jag ska ha på mig imorgon, kan fota det om en liten stund. Blir tyvärr bara med en cam, men det spelar ingen roll. Väntar bara på att niklas ska gå ifrån datorn så jag kan låna hans cam, haha. Funderar faktiskt på att köpa en cam, betydligen mycket smidigare om man ska fota sig själv, låter kanske ego nu, men smidigare det än att hålla på med digitalkameran, är så slö på den fronten att föra in bilder till datorn och så, hehe..
Är faktiskt riktigt taggad för imorgon, även fast jag inte mår prima nu (känner mig hängig och så), men om jag har feber imorgon så ska jag fortfarande jobba och fira min tjej. Så är det bara!


GRATTIS SANNA

Hej allihopa!
Måste först få säga ett STORT GRATTIS till en av mina bästa vänner, nämligen Sanna :) Hon fyller 20 år idag, och det ska vi fira imorgon!
Är så sjukt trött nu, har iof varit det hela dagen. Efter jobbet åkte jag hem till mor och far och åt middag, sen åkte jag ut till Birsta en sväng. Fick med mig massa kedjor hem, och en ring :) visar senare.
Nu ska jag fortsätta kika på idol.
Adios.

GO'NATT

Godnatt, nu håller mitt huvud på att sprängas pga trötthet. Känns som att det är dags för sängen just nu.


HOME

Jippie, nu kan jag blogga! För om jag ska vara helt ärlig så försökte jag mobilblogga från jobbet förut, men fick ingen kontakt med något internet, surt! Men nu har jag bestämt mig för att skaffa abonnemang på mobilen, och "surfa alltid", alltså att jag kan gå in på internet överallt för bara 69:-/månaden. Så får det nog bli :)
Har jobbat 14-21 idag, och tro mig, jag har varit som en zoombie hela dagen idag. Kännt mig hängig och förkyld. Men konstigt nog så mår jag alltid bättre när jag kommer hem, men är fortfarande inte pigg någonstanns.
Imorgon jobbar jag hela dagen också till klockan fem på eftermiddagen, så det kommer bli dålig uppdatering då också. För ni har väl märkt att det har varit bra uppdatering dom dagarna jag har varit ledig nu? ;) Jag känner mig duktig, haha.
Nej, men allvarligt, nu ska jag göra något? haha.. men vet inte vad bara.
Förresten, tycker inte ni också att det är skitkul att sitta och läsa om bråken hit och dit mellan dom stora bloggerskorna, som kissie och kenza? Haha.
Adios.


12:50

Godmorgon! Hur mår ni idag då? Själv är jag supertrött, känns som att jag sover fortfarande. Ska snart åka iväg till jobbet också. Skriver när jag kommer hem, eller när jag kanske har rast.
Adios.


BARN PÅ NYTT

Nu har jag suttit i princip hela kvällen med min iphone, haha man blir som ett litet barn igen när man får teknikprylar. Ligger nu i sängen och kikar på 2½ men. Alltså det programmet kan man väl verkligen skratta ihjäl sig åt? eller är det jag som har dålig humor? haha.
Imorgon börjar jag jobba igen, efter att ha varit ledig i fem dagar, jobbar mellan 14-21 (tror jag?) Men jag bloggar självklart imorgon innan det.
Godnatt.


IPHONE!

NU ÄR JAG GLAAAAAD! Min bror är bäst.
Han har nämligen lovat mig att jag kan få byta min mobil mot hans andra iphone som han inte använder, eller hans son på 10 år använder den!?!? Ja, det är sant. Men då ska min brorson få ta min mobil istället, är inte det kanon!?? Så himla glad, ska bli intressant att se om jag klarar av den, haha.
Pappa är nämligen påväg med den till mig nu, iih. Då har man sysselsättning ikväll med andra ord.
KRAM!

Inte så dåligt byte va?


OINTRESSANT

Nu är jag hemma igen.. eller jag har ju varit det ett tag nu. Köpte bara en massa småsaker, som ögonfransböjare, blått nagellack m.m
Sitter just nu och kikar på project runway. Niklas kommer och hämtar mig efter jobbet, sen åker vi hem till han och stannar där tills imorgon.
Har inte något intressant att skriva om faktiskt, så jag slutar nog här.

STADEN

sådär, NU ÄR MATBORDET SÅLT! 4500:- ;) dom ska hämta det på söndag. Nu börjar det närma sig flytten, skönt att slippa det här stället.
Har försökt fått tag på min vän sanna, men hon vägrar svara, haha. Hon kanske ser det här och ringer upp mig sen ;) BÄST FÖR DIG! Nej, men jag vill ju ha med mig henne på stan, men det blir väl så att jag får gå själv då. Vi hörs lite senare.
Puss&kram.

En karikatyr på Jossan.


ONSDAG

Wow, jag hade satt mobilen på väckningen halv elva. Också ringer det klockan tio, också är det en tjej som ringer och är intresserad av mitt matbord som jag satt ut på blocket igår. Hon var intresserad av det, och frågade om jag kunde diskutera priset, altså om jag kunde ta 4000:- istället för 4500:-. Så jag skulle hålla det i någon timma, så att inte någon annan skulle kunna köpa det. Också ringer en till person direkt efter och är intresserad, haha. Hon var intresserad av bordet för 4500:- så jag ska diskutera priset med den första som ville att jag skulle hålla bordet en timma ;) Känner på mig att min mobil kommer ringa ganska många gånger idag, haha.
Så, vad ska jag göra idag? Kanske tar tag i det här med städning nu en gång för alla. Och förmodligen så går jag ner till stan och kikar.
Kramar.

BED

Känner nu att det är dags att sova. Har nyss sett på "the wicker man", sådär film, framförallt sjuk film.
Sov gott.

BLOCKET

Nu har jag just lagt ut mitt matbord på blocket. Vill egentligen inte sälja mitt snygga matbord, men jag måste eftersom jag inte kommer få plats med det i min nya lägenhet :[
Menmen, lite extrapengar kommer klirra fint i plånboken.
Så, var har jag gjort ikväll? Kikat på filmen, och nu gör jag absolut ingenting. Hatar att vara ensam, det är så tråkigt.


RANDIGT VÄRRE



Gjorde färdig en illustration som har legat ett tag. Funderar på att rama in den när jag flyttar och hänga upp den på väggen, om jag inte gör en annan som jag gillar mer.
Nå, vad har jag gjort idag? Haha ingenting, illustrerat och åkte hem till mina föräldrar och åt middag, märks det att jag saknar mammas mat? Hehe.
Var och hyrde en film förut också som jag ska se lite senare. "The proposal" blir det, har hört att den ska vara bra. Någon som har sett den?
Later.

 


MAMMA OCH PAPPA

Jag blev riktigt nöjd! Vad tycker ni?


KARIKATYR - KARRO

Godmorgon, vaknade för en liten stund sedan. Haha niklas är så rolig för han kan vara väldigt morgonsur på morgonen, speciellt när jag för liv och tänder lampan.
Idag är jag ledig igen, och det slog mig att jag måste leta min tandläkartid som jag har fått på en lapp, och jag var helt bombsäker på att jag skulle dit imorgon, men när jag väl hittade lappen så stog det att jag skulle ha varit där igår, typiskt. Ska dit den 4e decemeber istället. Rätt så skönt eftersom jag hatar att gå till tandläkaren.
Idag ska jag försöka hinna med det här:

-Städa lägenheten (gjorde aldrig det igår)
-Gå på stan för att hitta något att ha på mig på Lördag
-Äta lunch med niklas på stan
-Sova hos Jossan

Later.

Uppdatering.
-Jag har lyckats städa halva lägenheten, mer orkar jag inte nu
-Stan ska jag ner till sen om jag orkar
-Niklas åkte hem för en stund sen så det blev aldrig någon lunch
-Jossan har feber, så jag får vara ensam ikväll :(


GIRAFFER

Snart ska jag och min niklas se nyaste one tree hill avsnittet, spännande :D Hoppas ni mår bra iallafall, så skriver jag imorgon.
Puss&kram.


(okej, solen blev i en väldigt konstig färg?)
Jag funderar på att börja göra tavlor, tror ni det skulle sälja?


JACKA & HANDSMYCKE


Jackan jag köpte idag på second hand för ynka 105:-
Den kommer egentligen från vero moda, så ett riktigt kap var det allt tyckte jag!

Köpte kedjor på Panduro idag, tänkte att jag skulle göra något roligt.
Och vipps så blev det ett handsmycke som varannan bloggerska ha nu, men jag tycker det är snyggt.
Kanske inte lika snyggt som alla andras, men det duger.

 


MYROR

Hejsan alla fina!
Fick med mig några grejer hem idag efter shoppingrundan med moder jord. En present till sanna, men än är det inte slut med det, haha om ni undrar varför jag skriver sådär är för att jag vill göra henne så nyfiken som möjligt. Jag vet att jag är taskig.
Var in på myrorna en sväng också, och där hittade jag så snygg jacka, fick den av mamma. Ynka 105:- ni får se den lite senare :) Väldigt nöjd med den. Den har kommit från vero moda tidigare.
Efter shoppingen åkte jag hem till mor och far och åt pannkaka. Och hur gott tror ni det var? SUPERGOTT! Har inte ätit det på hur länge som helst.
Måste städa lägenheten också, men tror ni jag orkar? ..nej.
Slänger in en bild på jackan sen, kram.

STADEN

Godmorgon. Vaknade för en timme sedan ungefär, redo för att gå ner till stan med mor min. Hoppas jag hittar något fint till min vän.
Hoppas ni mår bra iallafall, ville bara säga att jag lever och mår bra iallafall.
Bye.


ON..OFF..ON..OFF

Haha det blev inte riktigt så att jag stängde av datorn. Sitter nog uppe ett tag till, eftersom jag är ledig imorgon! Om dom nu inte hör av sig från jobbet och frågar om jag kan jobba imorgon.
Alltså är det bara jag som tycker att Tele2:s nyaste reklam är helt otroligt klockren? Haha, den där geten är väl för underbar? Hahaha, både jag och niklas brister ut i skratt när den kommer på tvn. Är det bara jag som tycker det?


POJKVÄN

Min pojkvän ligger och suckar i sängen nu, bara för att jag är en sådan datanörd. Så jag ska nog gå och ge han en puss nu, han suktar efter en HAHA! Nej, allvarligt. Nu ska jag stänga av den här dumburken. Så vi hörs helt enkelt imorgon, ska dra mig ner mot staden med mami då och kika på en till present åt min käre vän Sanna. Älskar att göra henne nyfiken för hon är verkligen en otålig människa när det gäller att få presenter, hon vill ha dom på en gång om jag känner henne rätt. Men du får vänta 6 dagar till baby.
Godnatt alla fina.


BILDER FRÅN IGÅR


Frida och Linda

Halva gänget

Ann-karin, Per och Tony

Viktoria och Sandra

Maria och Göran

Viktoria och Jag (och mina snygga miner jag jämt gör)

Emelie, Linda, Anders, Per, Tony och Johanna

Sandra och Maria


IGÅR

Firmafest igår.. rätt roligt till en början. Sen ville jag bara hem kände jag.
Började först hemma hos niklas och tog någon cider, sen bar bussen av från ica upp till södra berget. Ena gruppen gick till skivstudion och spelade in en skiva, haha den blev hyffsad! Och min grupp gick till spa't och myster massor med varma poolar och ångbastu, sjukt avkopplande.
Senare mot kvällen så gick vi till en av kåtorna (?) och käkade middag, mycket gott! Sen mot midnatten så åkte vi taxi ner till stan och skulle gå in på aveny, kostade 160:- inträde eftersom det var något band som spelade. Sket i aveny och åkte hem till niklas och sov istället. Kände inte att jag ville betala in mig 160:- när jag egentligen inte var sugen att gå på krogen + huvudvärk.
Nu sitter jag hemma hos niklas och kikar på reprisen av idol och väntar på att niklas ska komma hem från jobbet.
Bilder från gårdagen kommer senare.
Kram.

IMORGON

Har jobbat idag.. igen! Därför den dåliga uppdateringen. Haft fullt upp sen jag slutade jobbet också. Åkte hem till niklas och åt tacos först, sen så åkte vi till Krille och kikade på hans nya lägenhet som ligger precis ovanför oscars i stan, inte dåligt. Sen åkte jag hem för att hämta massa kläder som jag ska ha med mig imorgon.. för imorgon är det firmafest ;)
Vi ska åka upp till södra berget och dricka en massa alkohol och göra en massa aktiviteter först, sen mot kvällen så har dom delat upp oss i två grupper, eftersom vi är väldigt många. Så ena gruppen ska spela in en skiva i en riktigt studio, och den andra gruppen ska bada på spa uppe på södra berget. Gissa vilket grupp jag kom i? SPA!! Ska bli hur skönt som helst!!
Ser fram emot morgondagen faktiskt.
Och vet ni vad jag tycker? ATT ERIK SKA VINNA IDOL! Han var sjukt bra ikväll, fick så mycket rysningar av "SHOW MUST GO ON" Sjukt bra låt också. Helt klart bäst ikväll.
Nej nu ska jag göra något, kanske illustrera, kanske bygga hus i the sims? haha jag vet att jag är en stor nörd.
Puss&kram.

KARIKATYR NR.2



I brist på annat så får ni se en till karikatyr. Min snälle vän Jossan och hennes boyfriend.



MUSIC AWARDS 2009

Vilken jobbig dag den här dagen har varit. Har sovit högst fem timmar inatt, klev upp klockan sju och var i princip levande död. Började jobba klockan åtta, skulle jobba till halv tre, men fick stanna till fem istället. Jobbigt när man inte har fått mycket sömn.
Åkte iallafall till birsta efter jobbet och köpte mig mina efterlängtade stövlar, dom är så fin på! :)
Sitter just nu och kikar på mtv's europe music awards 2009 på mtv :) Nu ska jag banne mig bli klar med illustrationen på mina päron.


Ni får en bättre bild sen när jag orkar.


KARIKATYR

Nu har grabbarna gått, så nu är det frid och fröjd här i min lilla etta, faktiskt ganska skönt.
Har nyss tagit mig en varm och välbehövlig dusch, ska illustrera lite till på illustrationen innan jag ska gå och lägga mig, ska ju ändå upp om 7½ timme, och om vi pratar om mig så behöver jag MINST 8 timmars sömn för att jag ska kunna fungera en hel dag på jobbet. Men nu blir det ju inte så satt. Haha.
Börjar klockan åtta imorgon, och jobbar till halv fyra. Kanske går och kikar förbi hemma hos Jossan och kollar in hennes nya lägenhet. Sen blir det bloggning för fulla muggar (?) Haha, men ni vet väl hur jag är, mycket snack och lite verkstad som man så fint säger.
Nej nu är det bara massa tomsurr som kommer ur mig. 2½ men börjar snart, så jag är bänkad framför tvn minst en timme till.
Hasta la vista.


Min fina karikatyr på min pojke, haha.


ILLUSTRERAR



Grabbarna är här nu och sitter och dricker öl, lill-lördag vet ni. Själv ska jag upp och jobba klockan åtta imorgonbitti. It sucks.
Själv sitter jag och illustrerar och är så osocial som man bara kan, haha dom blir lite less på mig.
Hoppas ni mår bra iallafall, själv mår jag prima. Kram.

 


LEDIG DAG

Kass uppdatering idag igen.. igår också.
Jobbade igår, sen åkte jag raka vägen till gymmet med pojkvännen. Körde faktiskt stenhårt igår. Känns riktigt skönt efteråt. Sen åkte jag, niklas, erik och hans tjej hem till mig och kikade på en till skräckfilm, "the strangers". Värd att ses.
Idag så åkte jag, mamma, pappa och niklas ut till min brors restaurang och åt lunch. Sen åkte jag och mamma till birsta, fick med mig en present till sanna, inget mer ;) haha, jag är bombsäker på att hon är nyfiken nu när hon ser det här! Men du får helt enkelt vänta i 1½ vecka till gumman :D
Kom hem för någon timme sen, träffade min sjuka granne som bor under mig. Sa åt henne att det inte var jag som hade ringt och klagat på dom om rökningen, och sa att jag inte har någon som helst anledning att ringa och klaga när jag flyttar inom en månad. Haha, hon skämdes! Var underbar känsla. Flyttar ju snart, och jag har inte ens börjat packa än? Hjälp.
Har ni sett det här då? helt sjukt att en 11-åring har fått barn och ska behålla det dessutom. Att hon ens har sex med killen, när jag var 11 år gammal så visste jag knappt vad sex var, haha nämen.. ni fattar?
Läs hela artikeln här!


THE RUINS

Dålig uppdatering idag, i know!
Jobbade till stängning idag, tömde kassorna och så, och såklart ska kassaskåpet vara låst precis när jag ska lägga in pengarna där, varken jag eller tony fick upp det. Så Linda var snäll och kom ner till affären och öppnade det åt oss. Haha, jag lovar er, det är inte det lättaste att få upp det.
Sen skjutsade pappa hem mig, och niklas och erik har varit här och gjort mig sällskap med en film som hette "the ruins", rätt okej skräckfilm om man har tråkigt. Haha.
Nu ska jag fortsätta att illustrera mina föräldrar, dom ville ha en dom också :) Självklart gör jag det till dom som är världens bästa föräldar, som stöttar mig i allt. I love you!
Bye.


CLOTHES


Sammetsleggings bikbok 149:-


Kofta Gina tricot 199:-

Lovade er att jag skulle visa er kläderna jag köpte förre veckan då jag var i birsta med Sanna. Här är dom, bättre sent än aldrig eller hur?
Vaknade för en timme sedan, och nu är jag redo för sex timmars jobb, jätteroligt? ..not.
Skriver när jag kommer hem lite senare ikväll.
Kram!


BILDER FRÅN GÅRDAGEN


Mattias


Emil


Min pingla och jag!



Twister


DAGEN EFTER

Hej alla. Idag är jag faktiskt ovanligt pigg. Hade faktiskt ritigt roligt igår. Var först hemma hos mattias och förfestade lite, sen gick vi ner mot stan, och sjukt vad mycket folk det var ute. Men vi bestämde oss för att gå på stadshuset, som vanligt väldigt trångt där. Tycker egentligen inte om stadshuset, men det blev där ändå.
Idag ska jag städa, städa och städa. Det behövs. Kanske tar mig en promenad senare också, underbart väder ute idag. Så ja, så ser min dag ut, ska till min pojkvän senare ikväll också, mys!
Lägger ut bilder från igår lite senare.
Puss&kram.

RSS 2.0