Dålig uppdatering.

Ja, det har det verkligen varit under den här helgen, men har haft massa annat roligt att göra. I fredags så var jag och niklas bjuden till mamma och pappa för lite mat och vin, väldans trevligt. Tog även med mig mitt wii (lite smått beroende) för att dom skulle få pröva på, och där var vi fast hela kvällen fram till 1 på natten med wii sports och spelade bowling hela kvällen.
På lördagen så kom min vän Jennifer på besök, och tog några glas vin och surrade strunt och kikade på en film, väldans mysigt det också! Mindre mysigt var det att få hem en jättefull pojkvän som spyr i sängen när man precis lagt sig för att sova, så vart så fruktansvärt less så jag åkt hem till mamma och pappa halv fem på morgonen för att sova där istället.
Och idag ska ni veta, idag har jag färgat ljusa slingor i håret, och det blev ljuuuust, väldans nöjd :D kommer en bild imorgon då jag är lite fixad, sitter nämligen med en handduk på huvudet just nu, jättesnyggt.
Sleep tight.


Sunprime atlantic view suites & spa

Tänkte visa er lite bilder på hotellet som vi ska bo på när vi åker till kanarieöarna, vilket är 25 dagar kvar tills vi åker ;) visst ser det nice ut? kan inte beskriva med ord hur mycket jag längtar tills jag får komma till varmare breddgrader..


Timon Pumba

Tror inte jag har visat er den här illustrationen som jag gjorde för lite mer än ett halvår sen till en vän som fyllde 20 år. Hade ingen aning om vad jag ville köpa till henne, man vill ju inte direkt ge något superseriöst till någon som fyller 20. Ett bra tips som jag tkr är ju att köpa presentkort på systembolaget, inte många som vet av (vad jag har hört iaf) att det finns att köpa faktiskt. Och det är ju trots allt dit man går först av allt den morgonen man fyller 20 år ;) men iaf, fick veta att carro älskar timon och pumba, så det fick bli en söt liten bild med henne och dom 2 tokarna :) Hon blev väldigt glad, huvudsaken det!


Hatar rubriker..

Goddagens!
Mår lite bättre idag, tror inte jag har något feber längre, men hostan börjar komma nu, och är fortfarande snuvig, suck! Menmen..
Niklas jobbar till 5, och under tiden tänkte jag väl illustrera lite. Får hoppas nu att jag blir klar med den, för då får ni se den sen.

På tal om något helt annat, visste ni att min konstiga kisse älskar vatten? visst, katter tycker om att leka lite med tassarna i vattenkran, men min kisse blir bokstavligt talat blöt när hon väl håller på med vatten, t.ex när jag duschar så springer hon in i duschen ibland och står där och tittar på och blir blöt, haha. Och hon brukar lägga sig i handfatet när jag spolar vatten också, har lite bildbevis när hon låg i handfatet och badade, hon låg där ett tag kan jag tala om för er, och en liten film som min vän sanna spelade in..

 


Speglar.

Har precis sett filmen "mirrors 2". När jag såg första filmen på bio tyckte jag den var så bra, så har sett den ett x antal gånger efter de. Och när jag såg att uppföljaren hade kommit blev jag ju såklart överlycklig, och nu var det väl trettioelfte gången jag såg den.. Så sjukt bra filmer, om man tycker om skräckfilmer som mig så måste man ju bara se dom, om man nu inte har sett dom :)


Pictures.

Här kommer det lite bilder på den nya tvbänken och soffbordet, och lite randombilder på lite övriga saker :)











Sjukling.

Hej allihopa.
Förlåt för min frånvaro igår, men pappa var här och hjälpte mig att sätta ihop soffbordet och tvbänken. Alltså på tvbänken, jag skojar inte heller, men det var säkert 30 lösa träbitar som vi skulle skruva ihop, helt sjukt. Och vi höll ju på med skiten i 3½ timme, men fint blev det till slut :)
Sen efter det orkade jag inget annat än att ligga i soffan döende. Hade nämligen fått feber, och idag låter det som att jag har druckit whisky i 1 år, och har fortfarande feber och håller på att snora ihjäl mig, (har alltid undrat det där, vart kommer allt snor ifrån?) så är inte direkt piggare idag.
Ska försöka knäppa lite kort sen på hur det blev i vardagsrummet, funderar på att sätta upp några hyllor och sätta ramar och lite ljus på dom också, men det får bli när jag blir frisk.
Undra om man ska åka och göra mamma sällskap idag, (om jag ens orkar resa på mig) hon ligger nämligen också sjuk hemma. Eller man kanske ska hålla sig inne, men det blir ju så tråkigt efter ett tag :(
Aja, bilder kommer lite senare.

Varför funkar det inte?

Jag vet att några av er har kommenterat att det är sjukt liten text i inläggen på min blogg, det roliga är att jag försöker verkligen fixa det, och när jag förhandsgranskar så blir texten större när jag har ändrat, men sen när jag sparar själva stilmallen så ser det likadant ut, även fast jag har ändrat värdet på storleken.. Blir tokig. Är det bara min dator som de är fel på, eller har texten blivit större? Om inte, någon som vet vad som är felet?
Hoppas ni kan läsa det här också, haha.

10 JANUARI

Godmorgon på er!

Vaknade för någon timme sen, och var helt död. Fattar inte, hur mycket jag än sover så är jag trött hela dagarna, även om jag sover 8 timmar som man ska göra.. konstigt det där.
Vaknade faktiskt av att jag hade fått ett sms från jysk att mina varor hade kommit, jippie! nu ska det bli lite ordning vardagsrummet, har beställt en ny tvbänk och ett nytt soffbord :D Jag och pappa ska hämta det sen när han har slutat jobbet, så lär väl sätta ihop det efter innebandyträningen ikväll! Så då kan ni få se lite bilder på hur det blev!
Ja, igår var ju rosen här och umgicks med mig och niklas, och vi satt framför tvn och spelade wii från 16-02, med en paus då vi åkte och handlade mat. Hade hyffsat ont i huvudet när jag gick och la mig.
Blogg.se vill strula för mig, så kan inte ladda upp några bilder nu :( det får komma sen!


HEEEY APPLE!



Bara jag som har så sjukt humor som tycker det här klippet är hysteriskt roligt? Haha, apelsinen är ju så fruktansvärt jobbig.. kanske påminner lite om mig? ;) eller vad säger ni? ni som känner mig, hehe.

Pictures

Sorry för dålig uppdatering igår, men jag, niklas och rosen satt och spelade wii, och såklart blev det biljard hela kvällen. Måste säga att jag börjar bli riktigt grym på de nu! Sen kom Sandra hit också, sen stack hon och niklas ner på krogen medans jag och rosen satt kvar hemma nykter och kikade på film, the karate kid faktiskt, så hysteriskt bra film, om ni inte har sett den, så gör det! Will smiths son är grym ;)
Medans niklas låg kvar bakis i sängen så passade jag på att städa undan lite här hemma, och nu sitter trion igen och spelar wii. Har turnering i biljard, och vem vann? jo JAG! visst sa jag väl att jag hade blivit grym på de? ;)
Här kommer lite bilder från i fredags, dom få bilderna vi tog.



Blev lite suddigt där på slutet..


Trött och utsliten!

Hade en riktigt rolig kväll igår faktiskt. Tina och Jenny var ju som sagt här hos mig först, spelade lite wii och så. Sen blev det dags att dra sig ner till stan, var inte särskilt peppad för det, men jag följde med ändå. Påväg ner till stadshuset så ser vi alla som jobbar där med en varsin cider i handen. Ja dom hade ju såklart firmafest, så stadshuset hade stängt så vi följde med alla dom till allstar istället, och visst var det väl trevligt att få träffa alla sina föredetta kollegor :)
Drack vatten hela kvällen på krogen dessutom, eftersom jag skulle upp kl 11 och hjälpa farmor och tvätta, snäll som man är, kan ju inte köra bil bakfull direkt ;)
Efter de, så åkte vi ut till niklas föräldrar och hälsade på en stund och fikade, självklart somnade jag dessutom på soffan där, för min katt har hållt mig och niklas vaken hela morgonen pga att hon är såkallad "dräktig" nu, heter det så? Så ja, hon har rumpan rätt upp och är redo för vissa saker, och gör konstiga ljud ifrån sig, så det är fruktansvärt störande när man fått 2 timmars sömn.
Nu om någon timma så ska jag, niklas och rosen äta kinamat på ming palace, och sen hem och mysa framför någon film. Så uppdaterar när jag kommer hem med lite bilder från igår :)
Later.


VINKVÄLL

Hej allihopa.
Har i princip slöat hela dagen, tills jag fick ett sms från Tina som frågade vad jag skulle göra ikväll. Så nu är tina och jenny här och dricker lite vin med mig och snackar lite skit, mysigt. Sitter också och nördar lite nintendo wii, och jag som har nördat så mycket vinner ju hela tiden ;) hähä.
Får se om det blir utgång senare eller inte, beror på hur peppad jag blir efter ett par glas..
Hörs imorgon iaf!
Hugs.


7 JANUARI

Godmorgon på er.. eller eftermiddag är det ju!
Åh vad ska jag göra idag då? Niklas jobbar fram till 21, och vi som hade bestämt oss för att käka kinamat och gå på bio ikväll, hm. Jaja, får väl hitta på någonting annat under tiden tills han kommer hem. Tror faktiskt jag ska illustrera lite, håller på med en bild till min brors familj som ville ha en bild på deras barn. Så ska försöka bli klar med den idag. Fick ju en ritplatta i julklapp av min pojkvän, så jag blev mer än överlycklig kan jag säga er.
Gjorde faktiskt en illustration till en tjej som praktiserade på vårat jobb, på hennes två söner, som jag blev klar för någon vecka sen. Blev faktiskt otroligt nöjd, och det blev hon med.
Om någon vill köpa en illustration, eller varför inte en annorlunda grej som en studenskylt kanske, och ge bort som en rolig present på någons stora dag till sommaren? Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag alla studentskyltar är så tråkiga, alla ser ju i princip likadana ut, roligare att sticka ut ur mängden tycker jag.
Om någon är intresserad, hör då av er på min mail, [email protected]

En studentskylt som jag fick på beställning i våras.

Back on track..

Ja, det är alldeles rätt. När jag slutade blogga hade jag helt tappa intresse för bloggen, hade ingenting att skriva om helt enkelt. Sen i augusti fick jag jobb på MiMa Foto, där jag jobbar som skolfotograf. Och om jag ska vara helt ärlig så har jag inte haft någonting annat i mitt liv än jobb under hela hösten. Hade inge liv, men det är ju så tur att jag verkligen älskar mitt jobb och mina arbetskollegor, dom är helt enkelt bäst! Så i och med att jag bara i princip jobbade hela dagarna så fick bloggen läggas åt sidan under den tiden. Men eftersom jag har skaffat mig ett säsongsjobb, så är jag nu ledig fram till början av maj, vilket är helt underbart. Så därför tänkte jag försöka helhjärtat det här med bloggen nu under den tiden, så får vi se hur det går sen!
Den 7e februari åker jag till kanarieöarna med jobbet också, och ska ha konferens där nere. Så blir bjuden på en veckas resa, mat och boende där nere, vilket inte är helt dumt. Så att få spendera 1 veckas resa med värme och sol (förhoppningvis, peppar peppar) med så underbara människor är inte något jag säger nej till iaf :)
Men under den här tiden så har jag hunnit fotat lite privat en hel del, och illustrerat också, så massa nya bilder kommer ni få se en liten tid framöver, vilket inte hände så ofta förra gången jag bloggade.
Så med detta sagt, så kommer ni få se mer av mig här framöver :)
xoxo.


6 JANUARI

Ett stort tack till Jossan som fixade mina försök till en misslyckad design. och se hur den blev nu, hon är ju bara för bra! :) Tack tack! Nu äntligen kan jag börja blogga igen, för vet ni vad!? Har massa bilder och massa annat att berätta sen sist jag bloggade, vilket var ca 8-9 månader. Så håll utkik till lite senare.

Ombyggnad!

Ja, som ni ser.. är ju då inte helt klar med designen än, hehe. Så inom kort så kommer jag börja blogga igen ;) Ska fortsätta med att strula med designen imorgon, hatar det här med koder, håller på att bli tokig, så nu säger jag GODNATT!

RSS 2.0