GISSA VEM


Har fått låna hem en ritplatta från jobbet, så nu har jag suttit och lekt hela kvällen med den, och det funkar ju hur bra och smidigt som helst, måste införskaffa mig en snarast. Fast iof, niklas har sagt att jag ska få en av honom i förskottspresent innan jag fyller år ;) han är för söt min pojkvän, förhoppningsvis så köper vi en imorgon redan, och då kommer ni få se mycket illustrationer här i bloggen, inte så roligt att illustrera med mus faktiskt ;D.. Så nu till frågan, vet ni vilken det är på bilden?
xoxo.

MELTING CAMERA

Prövade på att göra en kamera som har smält, rätt coolt, nöjd är jag iaf med resultatet, såklart att det alltid kan bli bättre, men huvudsaken att man känner sig nöjd.


Idag var jag på mima fotos kontor hela dagen, gjorde dock inte så mycket. Imorgon ska jag dit igen och träna på att rigga upp porträtt utrustning, lika bra att jag får in det i skallen till hösten då jag ska börja jobba.
Ska få låna fotoateljén på fredag också då jag ska låna mina syskonbarn och fota, så jag kan leka lite med olika ljussättningar. Tänkte också ge dom bilderna i present till mamma och pappa som har 40-årig bröllopsdag inom några dagar bara, grattis! :)

SINGING THAT MELODY

Före

Efter



Det här var ju ganska roligt, tror jag ska göra fler. Roligt att variera sig med oseriösa illustrationer och seriösa. För dom som har missat så har jag massa andra "seriösa" illustrationer under fliken "illustrationer". Shit, blev mycket "illustrationer" nu, haha och igen.
Öppna butiken "rut m.fl" för första gången idag helt själv, var ju hyffsat nervös för hur det skulle gå, men det fick förvånansvärt bra faktiskt, sen rullade dagen på med jobb. Åkte sedan hem och sov en timme, och städade lägenheten efter de. Ska försöka ta några bilder på lägenheten, så ska ni få se hur jag bor i min nya lya :) trivs enormt bra här.
XOXO

 


BEFORE / AFTER

Före

Efter

Photoshop måste nog vara det bästa programmet som finns. Inte för att bilden blev särskilt snygg nu, provar mig fram helt enkelt, så visar det sig hur det blir när jag väl får till en riktigt snygg bild ;)


TWO PICS



Har fotat studenter i Härnösand idag, gick väldigt bra måste jag säga. Åkte efter de hem, åt mat och sov en stund med min lilla kisse på min mage. Alltid lika mysigt när dom ligger nära intill en och kurrar för fullt. Då mår jag som bäst. Måste bara få skryta lite med att jag har ett riktigt pokerproffs till pojkvän, han vann nämligen 10 000:- igår när han spelade poker, och då var det dessutom första gången han var på casinot ;) Med det sagt, så hoppas jag att ni får en fortsatt trevlig kväll.

FÖRSTA JUNI





Nu är det 1a Juni, och jag välkomnar sommaren med ett par bilder. Enjoy.


RSS 2.0