BLIXTAR OCH DUNDER

Sjukt väder, för 30 min sen var det soligt och nu åskar och dundrar det, och dessutom regnar? haha. Men inte gör det mig någonting, har precis kommit hem från jobbet, så tänkte lägga mig under en filt och höra hur det smattrar mot fönstrena, och illustrera hela kvällen. Tända ljus ska jag göra också när det börjar bli lite mörkare, hoppas det åskar  och regnar hela kvällen! Niklas börjar jobba klockan fyra nu och jobbar fram till tio ungefär, så blir ensam hela kvällen dock.
Blir nog klar med illustrationen senare ikväll också, så håll utkik! :)



En tavla som jag målade av för någon månad sen!

SVAN

Hej på er!
Mår bättre idag, iallafall i allergin, men känns som att jag börjar få nå skit i kroppen, hoppas inte på förkylning och feber för jag känner mig febrig och hängig nu, buuh!
Ja, jag har ju jobbat idag som vanligt. Så har inte hänt så mycket mer än så idag faktiskt..
Men vilka planer jag har på gång nu, ojojoj. Vill tyvärr inte berätta någonting nu förens allt är klart dock, ni får vänta ;) Hoppas verkligen att allt går vägen, har ju faktiskt en bra magkänsla till det här. Har endast berättat för min familj och två vänner, så det är rätt hemligt än så länge :)
Nu ska jag börja på en ny illustration, och som vanligt får ni se den när den är klar!
Hörs hej!

 


MÅNDAG

Ber om ursäkt för dålig uppdatering hurrni! Har verkligen inte tid att blogga på dagarna när jag jobbar tyvärr.
Vilken jobbig dag det har varit idag, först att det är måndag (värsta dagen på hela veckan!) sen att jag har fått någon slags allergichock av min katt som jag har här hemma, brukar väldigt sällan få det, men ibland så.. Så mina ögon är alldeles tokröda, det rinner ur dom bara för att det kittlas i ena näsborren, haha. Sen att jag är snorig och nyser 40 ggr på 5 min gör inte det hela bättre, ganska slut måste jag säga! Men vad kan jag inte stå ut med bara för att få ha min gosiga kissemiss här hemma? Jag får härda ut helt enkelt ;)
Nu ska jag iallafall se på pretty little liars, hörs hej!

Pigg tjej?  Ser ut som att jag har åkt på en riktigt dunderförkylning, haha.



NAOISE



Nu blev jag klar med illustrationen som jag höll på med. Och den ska användas till en rolig grej! Vad tycker ni?

MUM AND DAD

Blev bjuden hem till mamma och pappa på smörgåstårta idag, och inte kan man tacka nej till de! Jag som bara älskar smörgåstårta, det är alldeles för gott. Om det inte hade varit så himla onyttigt så hade jag lätt ätit det näst intill varje dag ;)
Sitter i fotöljen hemma hos dom nu och dricker lite vin och kikar på tv och umgås, har alltid har uppskattat mina föräldrar mest, men man uppskattar dom ännu mer när man inte bor hemma längre. Så mysigt att vara hemma hos dom och umgås och bara vara med varandra, det uppskattas mer nu än när man bodde hemma, ganska logiskt :)
Vet inte om jag ska ner på stan sen, får se om jag orkar och har lust.
Nu ska jag umgås vidare här så skriver jag imorgon!



LOVE

För exakt fem år sen blev han min, och det är det här jag har längtat efter i någon månad nu, beställde ringarna redan i början av juli, och nu sitter den äntligen på mitt finger! Är så lycklig för att jag har hittat den bästa killen som finns! Jag älskar dig mer än vad ord någonsin kan beskriva, mer än du anar ska du veta. Du & Jag <3

 

 


Nikon D700 AF-S Micro Nikkor 60 mm

UNDERBARA DAG

Hallooo!
Trodde jag skulle få ha en kort dag på jobbet idag, men blev längre än jag trodde. Har nått så fruktansvärt ont i fötterna, haft nya skor på mig, och skor som man inte har gått in är inte skönt att jobba i. Får skylla mig själv! Så det har resulterat i att jag har sjukt smärta i min höft som jag har problem med (känns som att min höft ska åka ur led varje gång jag har ont).

Jag och karln ska ut och käka sen, blir väl kinamat som vanligt, älskar de! ;) Sen ska vi nog gå på bio, ska också visa er sen vad det var jag längtade efter så mkt idag ;)
Så vi hörs senare!

Sliten tjej idag!

TORSDAG

Hej alla!
Förlåt för dålig uppdatering, men har haft massa andra saker på tankarna.
Har surrat lite med en person, och låter som att vi kommer ha väldigt roliga planer framför oss, hoppas det går vägen bara också! Tänker dock inte berätta något om det nu, utan det blir om några månader om allt går vägen som sagt, men har bra magkänsla till det!
Har suttit och illustrerat nu också i någon timme, börjar bli trött i ögonen känner jag, när jag sitter och koncentrerar mig så mycket på smådetaljerna..
Från något helt annat så längtar jag något så fruktansvärt tills imorgon!! Först ska jag jobba, sen ska jag iväg med min fina vän Tina och träna på friskis, sen händer en rolig sak som jag har väntat på ett tag nu, och vad det är uppdaterar jag er om imorgon ;)



Jag på firmafesten förra helgen, var en sjukt trevlig kväll då! Hoppas på att vi gör om det snart.

NIGHTY!



Sitter i soffan och kikar på 2 1/2 men, älskar't! :D
Ska försöka uppdatera imorgon om jag får tid för det! Upp klockan 6 imorgonbitti och åka in på däckfirman och göra framhjulsinställning på bilen.. 700 kr bortblåst sådär, rolig utgift!!? sen åka och jobba, så det blir tidig uppstigning imorgon och det betyder tidig kväll, så sov gott, för det ska jag göra!

PRESLEY ELVIS

Hej på er!
Då var det den där tråkiga måndagen som man aldrig någonsin ser fram emot, hela 5 dagar kvar till helg. Gör det inte direkt bättre att det spöregnar ute heller. Jag som vill gå ut och fota..
Ska nog slå på en film strax, vet dock inte vad jag vill se, men det visar sig :) Har faktiskt inte så mycket att skriva om dom dagarna jag jobbar, händer inte så mycket mer än jobb, vilket nog inte ni är så intresserad av, hehe.
Bjuder på en illustration på elvis istället som jag nog inte har visat här!




SPIDERMAN









Nikon d3100 AF-S micro nikkor 60 mm/2.8

Vart bjuden på middag hos Niklas föräldrar idag, och efter maten skriker Niklas rakt ut "TITTA VILKEN ÄCKLIG SPINDEL!!", tog genast fram kameran i högsta hugg och började fota med makro objektivet, love it! Spindeln var sjukt stor och äcklig så att alla vet de, haha.

FLOWER



 

 

 

Hittade bilder på min jobbkamera igår som jag fotade i början av sommaren när jag hade rast på jobbet, är riktigt nöjd med bilderna faktiskt (synd att det inte blir så bra upplösning på bilderna på bloggen dock!) Måste skaffa mig ett makro objektiv så fort jag får råd! Har lite fler bilder också, men det får ni se någon annan dag :)


Vaknade upp imorse och var så hurtig att jag städade lägenheten, fattar inte hur man kan få så stökigt så snabbt jämt? Verkar aldrig som att man kan få tummen ur röven och verkligen diska undan den tallriken man har användt på en gång, eller hänga in den tröjan när man har användt den. För mig en gåta hur man kan vara så lat.
Jaja, blir firma fest idag hemma hos chefen, grillat står på schemat (synd att det är pissväder dock!!!) ska bli gott, sen ska vi väl göra massa lekar och umgås framför allt :) så blir inte så mkt uppdatering här idag.
Hoppas ni får en lika bra lördag som jag kommer ha :)

cya.

20 AUGUSTI 2011

 

Hade ju lovat er att visa illustrationen jag höll på med när jag blev klar med den, och här är den! Ser ni vilken det är? Tyckte dessutom att de var lite roligt att göra en annorlunda mun, om ni tycker den ser lite konstig ut ;)

 


MAKRO

Jobbade idag igen, och det gick väl bra. Var nått så fruktansvärt trött bara hela dagen, tar tid att vända på dygnet när man har sovit till kl 11 varje dag typ.
Lånade med mig ett makro objektiv från jobbet också, GREAT! Ska ut och fota lite sen tänkte jag! Har även påbörjat en illustration som ni ska få se sen när den är klar :)
Ikväll blir det lugnt, ska ta mig nått glas vin men inge mer, sparar mig tills imorgon istället då det är firma fest! Myser med karln hemma istället.

update later.

.....


TA MIG TILL HAVET OCH GÖR MIG TILL KUNG



 

Bjuder på lite bilder jag tog ute på lörudden för några veckor sedan, hoppas ni sover gott, för det ska jag snart göra. Jobb väntar imorgon! Natti.



18 AUGUSTI 2011

Hallåå!
Den här dagen har spenderats på jobbet, första dagen idag faktiskt efter att ha varit ledig i nästan 2 månader! Väldigt kul att vara tillbaka, och att träffa allihopa igen var verkligen skitkul!
Blir en liten kick in hemma hos chefen på lördag också med allihopa, ser fram emot det. Bada badtunna, leka massa lekar och det blir väl några glas vin också ;) Blir mycket roligare att komma tillbaka till jobbet när man gör lite grejer tillsammans först tycker jag.
Så vad händer nudå? Karln sover och jag sitter i soffan och degar på, känner mig otroligt rastlös, kanske ska ta mig en promenad idag också? Ska iaf försöka gå ut och röra på mig 4 dagar i veckan nu framöver, blir nog gym under vintern dock.
Uppdaterar er senare ikväll.



17 AUGUSTI 2011

Se man på, nu är jag tillbaka igen.. tror ni jag lyckas nå bättre den här gången? ;) nja, får väl se. Ska försöka ladda upp så mycket illustrationer och foton som möjligt den här gången, för jag har faktiskt tagit en paus från ritandet ett tag nu också.

Jahapp, jamen dagen har väl varit bra, var först med mamma på en liten shoppingrunda, hittade dock ingenting. Sen for jag till henne och åt lite mat, mammas mat är alltid bäst! Sen tog jag mig faktiskt en promenad också, hör och häpna! Har fått lite dålig fysik nu sen jag slutade spela innebandy, hehe.
Har gjort en ny header också, om ni kanske märkte det, tycker väl sådär, men den får duga, lite roligt med något annat stuk på den :)
Sitter och väntar på att karln ska komma hem från jobbet också, han har varit borta alldeles för länge nu, känner mig ensam ju!
Händer något roligt nästa helg också som jag kommer uppdatera er om då!

ciao.


RSS 2.0