ANDRA ILLUSTRATIONEN PÅ MIG SJÄLV


Tro det eller ej, men jag har faktiskt bara gjort två illustrationer på mig själv sen jag började illustrera, och det första gjorde jag för längelänge sen. Men jag är nöjd. Over and out.

GÖTT

Förlåt för dålig uppdatering, har mycket att stå i just nu. Men vill bara uppdatera er om min nyaste illustration, och att jag förmodligen ska flytta till Göteborg med Jossan, det kommer bli GÖTT!


NYSTART.

Jag tror jag är redo för att ta tag i det här igen. Varför jag har haft problem med och så håller jag gärna för mig själv.
Har suttit och tänkt idag och kommit fram till att jag ska söka mig en skola som jag kan plugga till illustratör, det är min dröm och mitt mål! Att få kunna vara frilansare och köra lite eget race, starta eget är också en dröm. Jag får helt enkelt se hur det blir. Skulle vara skönt att få flytta härifrån och göra något annat, men nu har jag ju precis skaffat lägenhet och allt, så det får bli lite längre fram. Kanske pluggar på distans också!? :)
Jobbar för fullt nuförtiden, jobbar 10-12 timmars pass, och är ledig två dagar i veckan. Blir inte så dålig lön. Men det är bara tillfälligt eftersom jag jobbar istället för en annan tjej som har varit bortrest. Så nu när hon kommer hem så får jag se hur det blir med allt.
Har fått ordning rätt mycket i lägenheten också, det enda som fattas är lite hyllor och tavlor, men annars trivs jag kanonbra här!
Tänkte börja illustrera igen också, så om ni är intresserade så håll utkik.
xoxo.


SUCKS.

Har en liten jobbig tid med mig själv just nu, om ni undrar varför jag är så frånvarande.
Bättring på bloggen kommer när det har blivit bättring på mig själv.
Hoppas ni alla mår bra iallafall.

RSS 2.0