BROR.

Usch, vad jag är dålig på det här, men har kommit fram till att jag bloggar när jag känner för det, orkar inte känna någon press över det.. varför ska jag göra det? :)
Det som har hänt nu sen sist jag bloggade är väl att jag spelade två matcher i helgen, hade träning igår med laget, och körde ett gympass idag, rätt så mör i kroppen, men känns skönt att jag har kommit igång med träningen på riktigt nu!
Idag hade jag som sagt gymmat, men också haft en liten tur med min söta vän Sanna på lite secondhand butiker, inte så mycket fann jag, men iallafall en svart kuvertväska för 18 kr, inte illa! Kan visa bild på den imorgon :)
Sitter och väntar på att Niklas och Rosen ska komma hem från hockeyn nu snart, så ska vi umgås lite och dricka lite, sen gå ner på casinot, får se dock om jag orkar.. rätt trött idag.
Visar en illustration som jag gjorde till min bror och hans fru på deras bröllopsdag som dom sedan fick i present, dom vart väldigt glad över den, vilket kändes skönt.


 

 


SLUT PÅ SLAPPANDET!

Tycker det låter som en bra idé. Hänt mycket nu på sistonde, kom hem från gran canaria med jobbet i måndags, hade det riktigt bra där. Tråkigt att det blåste så mycket på dagarna, och att jag brände mig så mycket första dagen, så alla började kalla mig för "flötet". Tänkte att jag skulle visa lite bilder som är en av mina favoriter som jag fotade där nere med min nya fina nikon kamera, åh är så kär i den :) perfekt för mig! Och den tar riktigt bra bilder. Resten av bilderna kommer jag nog dela upp i 2 delar så ni inte blir less. med min nya fina nikon kamera, åh är så kär i den :) perfekt för mig! Och den tar riktigt bra bilder.

 

 


RSS 2.0